ASA Târgu Mureș – Știința Miroslava e meciul de debut al noului sezon al Ligii 2. Mureșenii au realizat încă două transferuri

ASA Târgu Mureș - Știința Miroslava e meciul de debut al noului sezon al Ligii 2.** Mureșenii au realizat încă două transferuri

Primul meci al noului sezon al Ligii 2, ediția 2017/2018, va fi desfășurat de două echipe care campionatul trecut nu evoluau la acest nivel. Retrogradata din Liga 1 ASA Târgu Mureș și nou-promovata din Liga 3 Știința Miroslava sunt cele două cluburi care vor da start noului campionat.

Conducătorii clubului ASA Târgu Mureș au anunțat astăzi pe site-ul oficial că meciul cu Știința Miroslava va avea loc vineri, 4 august, de la ora 18:00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș. Va fi astfel primul joc din noul sezon, fiindcă restul partidelor sunt programate în acest moment sâmbătă.

„Vineri, 4 august, de la ora 18:00, pe Trans-Sil, ASA Tîrgu-Mureș întâlnește pe Știința Miroslava, în prima etapă a noii ediții din Liga 2. Un duel inedit, între o retrogradată și o nou-promovată.

Formația ieșeană a câștigat seria 1 a Ligii a 3-a, în chiar ultima etapă, la mare luptă cu ACS Hărman și FK Csikszereda.

Fiind primul meci din noul sezon, accesul spectatorilor la partida de vineri este gratuit, urmând ca de la viitorul joc pe teren propriu să fie puse în vânzare bilete de intrare”, anunță clubul mureșean.

Dacă nu se va schimba nimic în ședința Comitetului Executiv al FRF de mâine, meciurile din prima etapă ar trebui să se desfășoare astfel:

4 august, ora 18:00
ASA Târgu Mureș – Știința Miroslava

5 august, ora 11:00
Luceafărul Oradea – Metalul Reșița
Ripensia Timișoara – Foresta Suceava
Dacia Unirea Brăila – ASU Politehnica Timișoara
SCM Pitești – Pandurii Târgu Jiu
Chindia Târgoviște – UTA Bătrâna Doamnă
Metaloglobus București – Olimpia Satu Mare
Academica Clinceni – Dunărea Călărași
CS Mioveni – CS Afumați
AFC Hermannstadt – CS Balotești

*doar ASA Târgu Mureș a comunicat până acum programul echipei. E posibil ca din meciurile de sâmbătă, de la ora 11:00, să existe și alte modificări.

În privința vânzării drepturilor TV pentru noul sezon, FRF va deschide joi, 3 august, plicurile cu ofertele și tot atunci vom afla și dacă Digi va transmite în continuare meciurile din Liga 2.

Sîrbu și un croat, cele mai noi achiziții

În altă ordine de idei, ASA Târgu Mureș a bifat încă două achiziții pe ultima sută de metri înainte de debutul noului sezon. În lotul lui Laszlo Balint se antrenează de astăzi și atacantul Cosmin Sîrbu (21 de ani), jucător împrumutat de la CFR Cluj și care în sezonul trecut a bifat doar trei meciuri în Liga 1. Clujenii l-au achiziționat din Liga 2 pe jucătorul originar din Botoșani, de la FCM Baia Mare.

„L-am adus sub formă de împrumut de la CFR Cluj pe Cosmin Sîrbu. Astăzi este primul lui antrenament alături de noi. A mai venit și un croat, Luka Miokovic”, a spus, pe fugă, pentru Liga2.ro, antrenorul Laszlo Balint, care se grăbea să înceapă antrenamentul din această seară.

În această vară, ASA Târgu Mureș i-a mai transferat pe Florin Iacob (ex FC Brașov), Robert Băjan (ex FC Brașov), Cornel Ene (ex Pandurii), Florin Ilie (ex Pandurii), Dan Panait (ex Viitorul II), Paul Iacob (ex FC Brașov), Dumitru Muntean (ex UTA), Maximiliano Laso (ex Freamunde, Portugalia), Rafael Licu (ex Dunărea Călărași), Cristian Raiciu (ex FCSB II), Alexandru Stoica (ex Viitorul) și Alexandru Boiciuc (ex CSM Poli Iași).

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă