Argeșul plusează la imagine! Încă o legendă a clubului, Doru Toma, a fost numită în stafful administrativ

După Vasile Popa, Jean Barbu, Viorel Moiceanu și Andrei Speriatu, care fac parte din stafful administrativ și tehnic al clubului piteștean Campionii FC Argeș, în conducerea grupării din Trivale a mai ajuns încă o mare glorie alb-violetă. Este vorba de Doru Toma (63 de ani), care a făcut parte din echipa cu care FC Argeș a câștigat în 1978-1979 cel de-al doilea titlu de campioană a României.

Fostul mare mijlocaș de creație a fost numit acum câteva zile în funcția de organizator competiții sportive la clubul piteștean. „Tomiță” a fost prezentat oficial joi de către conducerea clubului în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Doru Toma: „Am revenit la echipa care m-a crescut”

Doru Toma își dorește ca Piteștiul să revină cât mai repede în Liga 1. „Sper ca venirea mea la echipă să fie de bun augur. FC Argeș este echipa la care am petrecut peste 40 de ani, plecând de la piticii lui nea Lenci și până la echipa campioană din 1978-1979. În 1993 am revenit în stafful de conducere al echipei care a promovat din nou în Liga 1. O să fac tot posibilul să împărtășesc copiilor pe care îi avem din experiența mea, atât din teren, cât și din afara lui. Sper să depășim acest moment greu. Este foarte important să câștigăm primul meci, iar evoluțiile următoare să fie victorii pentru îndeplinirea obiectivului pe care îl are echipa în acest an. Îmi doresc din suflet o colaborare bună cu colegii mei și voi face tot posibilul ca totul să fie în regulă. În sufletul meu sunt mândru că am revenit acasă, am revenit la echipa la care am crescut! Îmi doresc ca împreună cu spectatorii care au fost la meciul de duminică, cu CS Mioveni, să fim aproape de băieți și să îi ajutăm să crească frumos, să înțeleagă că performanța este lucrul cel mai important din viața lor de fotbaliști! Fiecare promovare înseamnă ceva în viața lor. Anii vor trece și își vor aduce aminte cu mare bucurie de ceea ce au realizat. Aș vrea să ne bucurăm împreună. Prima etapă este returul acestui campionat. Îmi doresc din suflet să îl terminăm cu bine și să îndeplinim visul lor ca jucători, dar și al celor care vin și îi susțin la meciuri!”, a spus noul organizator de competiții sportive al clubului FC Argeș.

Doru Toma a evoluat ca mijlocaș central la FC Argeș timp de 12 sezoane. A debutat în prima ligă pe 7 decembrie 1975, în partida FC Argeș – Dinamo București 2-1. Ultimul meci al său în Divizia A a fost Oțelul Galați – Chimia Râmnicu Vâlcea, pe 25 iunie 1987. S-a retras din activitatea de fotbalist, în 1989, de la Dacia Pitești. În carieră, a adunat 186 de meciuri în Divizia A și a marcat 7 goluri. În Cupa României a evoluat în 17 meciuri și a marcat 2 goluri. La nivel internațional a bifat 3 meciuri și 2 goluri în Cupa UEFA, iar în Cupa Campionilor Europeni are 3 partide.

Clubul argeșean are un nou site oficial

Tot joi, clubul argeșean și-a lansat și noul site oficial. Acesta a fost prezentat la conferința de presă de ieri, în prezența directorului executiv al clubului din Trivale, Bogdan Stoica, și al organizatorului de competiții sportive, Doru Toma.

Site-ul www.fcarges-pitesti.ro a fost realizat de Cristian Mitrache, un suporter înfocat al echipelor de fotbal și baschet ale Piteștiului, care este nelipsit de la meciuri.

Pe noul site, suporterii pot găsi cele mai noi informații despre echipa de seniori, Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, dar și despre produsele care se comercializează prin intermediul magazinului oficial. Tot pe acest site, există și o secțiune dedicată sponsorilor echipei. Oficialii argeșeni au promis că în perioada imediat următoare, suporterii vor putea urmări Live Video meciurile care nu vor fi televizate de posturile care au cumpărat drepturile de televizare.

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: Argeș Sport

Pe aceeași temă