Aproape toți jucătorii din vechiul lot al FC Bihor și-au găsit noi formații

Aproape toți jucătorii din vechiul lot al FC Bihor** și-au găsit noi formații

Încet, încet, jucătorii care în sezonul trecut au evoluat la FC Bihor și care au rămas fără echipă după despărțirea de CF Liberty și-au găsit formații unde să evolueze în următoarea ediție de campionat.

Astfel, atacantul Cristian Bud a ajuns în Ungaria la Debrecen, și tot în prima ligă a țării vecine au ajuns să evolueze și Adrian Mărkuș, Iulian Petrache și Andrei Coroian, care au semnat cu FC Rakoczi Kaposvar.

În străinătate, dar în Ucraina, însă tot în prima ligă, va evolua și mijlocașul Ciprian Vasilache, care a ajuns la un acord pe doi ani cu echipa Vorskla Poltava.

În țară, dar tot în prima ligă, a ajuns un alt mijlocaș, Ionuț Tîrnăcop, care a semnat pentru doi ani cu Universitatea Cluj. De asemenea, unul dintre tinerii jucători crescuți de Centrul de Fotbal Liberty, Andrei Florean, va juca din acest an în Liga I, la nou-promovata Săgeata Năvodari, echipă pentru care a semnat o înțelegere valabilă pe un an de zile, cu drept de prelungire pe încă unul.

Tot în țară, dar în Liga a II-a, la UTA, s-au transferat și portarul maghiar Krisztian Pogacsics, fundașul dreapta italian Francesco Zanardini și mijlocașul central Ciprian Selagea. Toți trei au semnat angajamente valabile pentru o perioadă trei ani.

La FC Bihor au decis să rămână, sub formă de împrumut de la Liberty jucătorii: Răzvan Lupu (fundaș stânga), Mădălin Popa (mijlocaș), Ovidiu Popa (mijlocaș), Bogdan Țoca (fundaș) și Ovidiu Bic (mijlocaș). Pe lângă aceștia, este de așteptat ca și mijlocașul Alexandru Sorian să continue la Oradea, el aflându-se în pregătiri cu FC Bihor.

În fine, în pregătiri, dar cu Gloria Bistrița, se află și atacantul Andrei Sulea.

Sursa: eBihoreanul
 

Pe aceeași temă