Anghelache: „Cherchez încă nu a semnat cu Dinamo”

Anghelache:** „Cherchez încă nu a semnat cu Dinamo

Cristian Cherchez se află în discuții avansate pentru un transfer la Dinamo, dar mai are de așteptat până va oficializa mutarea la gruparea din Liga I. Conducătorii clubului bucureștean spun că iau în calcul achiziționarea atacantului târgoviștean numai în cazul în care ajung la un acord cu oficialii divizionarei C dâmbovițene.

Președintele dinamoviștilor, Constantin Anghelache transmite că jucătorul nu a semnat deocamdată cu Dinamo, dar există această posibilitatea să o facă în următoarele zile, după ce va avea noi convorbiri cu Mugur Porumbacu. Oficialul grupării din capitală lasă de înțeles că dacă se va realiza această mutare, transferul nu va fi unul de senzație, atâta timp cât fotbalistul va fi achiziționat pentru a doua echipă a clubului.

„În momentul de față, Cherchez nu a semnat nimic cu noi, după ce cluburile nu au ajuns la un acord în această privință. Există tendința de a-l transfera pe jucător, dar mai este de așteptat până vom finaliza transferul său. Am început anumite discuții cu Mugur Porumbacu și o să vedem ce putem face în privința atacantului. Dacă îl vom aduce la Dinamo să nu credeți că va fi un transfer de senzație care să se audă și în Spania. El va fi achiziționat pentru echipa a doua a clubului, dar nu am ajuns să finalizăm nimic în privința sa”, ne-a declarat Constantin Anghelache.

Dacă va fi achiziționat, Cherchez nu va fi împrumutat la Fortuna

Președintele lui Dinamo a ținut să precizeze că jucătorul nu va fi împrumuat la o altă echipă, dacă se va realiza transferul său în „Groapă”. Anghelache admite că dâmbovițeanul nu va fi dat niciodată la Fortuna Câmpina, o echipă de la care a transferat jucători. „Dacă târgovișteanul ajunge în curtea noastră va rămâne doar al nostru. Toți jucătorii pe care îi achiziționăm nu vor fi trimiși să joace în altă parte. Cherchez nu va fi împrumutat niciodată la Fortuna. Nu știu de unde a reieșit acest zvon neadevărat”, a încheiat conducătorul lui Dinamo.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Pe aceeași temă