Andrei Cordoș, spre Italia!

27 Jan. 2009, 08:30 Bursa transferurilor
Andrei Cordoș,** spre Italia!

Deși râdeau de prima ofertă a italienilor, oficialii clujeni sunt nevoiți să o ia în serios, după ce impresarul lui Cordoș s-a înțeles cu italienii. “U” Cluj le va face astăzi o contraofertă celor de la Frosinone.

Clubul din Serie B insistă pentru internaționalul de tineret. Virgil Colfescu, impresarul lui Cordoș a asistat sâmbătă la partida dintre Frosinone și Mantova (1-2). Asta după ce vineri ajunsese la un acord cu clubul italian asupra salariului pe care jucătorul român urmează să-l primească în “Cizmă”.

 

“Am vorbit cu cei de la Frosinone, iar acum așept să își dea acordul cei de la “U”. Sper să nu ceară o sumă exorbitantă pentru că mai am doar un an jumate contract”, a declarat Andrei Cordoș, nemulțumit de atitudinea celor de la Universitate. “Oferta de 20 de mii de euro era pentru un împrumut. Era un început de ofertă, de unde se puteau începe negocierile și nu cea finală, cum s-a lăsat să se înțeleagă”, a declarat Andrei Cordoș.

Italienii îl dau ca și transferat
 

În timp ce presa italiană îl dă ca și transferat pe jucătorul român în Peninsulă, clujenii încă studiază oferta. Italienii pun pe masă 20 de mii de euro pentru un împrumut până în vară și încă 100 de mii de euro, pentru un transfer definitiv, în cazul în care Cordoș va confirma la Frosinone.

Clujenii vor însă 50 de mii de euro pentru un împrumut al fundașului și alți 250 de mii în vară, dar ar putea scădea din pretenții în condițiile în care sunt presați de jucător.

 

“Oamenii au insistat și vom negocia. Băiatul nu vrea să continue și dragoste cu forța nu se poate. Eu l-am sfătuit să rămână, dar el nu mai are răbdare. Probabil este și influențat de tatăl său și de impresar”, a declarat Ioan Mărginean, directorul general al Universității Cluj.

 

27 Jan. 2009, 08:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă