Andrei Cordoș s-a transferat la Frosinone

11 Jul. 2009, 15:36 Bursa transferurilor
Andrei Cordoș** s-a transferat la Frosinone

Fundașul echipei Universitatea Cluj, Andrei Cordoș, s-a transferat la formația Frosinone, din liga secundă italiană, se arată într-un comunicat postat, sâmbătă, pe site-ul oficial al clubului din Serie B.
 

 

„Frosinone reușește o nouă lovitură în această perioadă de mercato, reușind transferul fundașului român Andrei Cordoș de la Universitatea Cluj-Napoca. Frosinone a ajuns la un acord cu clubul de proveniență al jucătorului și așteaptă acum actele internaționale de transfer de la federația română. Corodoș însă va răspunde mâine (n.r. – duminică) la convocarea clubului Frosinone Calcio și va fi prezent la reuniunea prevăzută la Hotel Bassetto din Ferentino”, se arată într-un comunicat al clubului din Serie B.
 

 

Andrei Cordoș, în vârstă de 21 de ani, a evoluat în cariera sa profesionistă doar la echipa Universitatea Cluj, acumulând și 11 partide în Liga I. Cordoș este un fost internațional român under 19, iar în prezent este unul din jucătorii pe care contează selecționerul Emil Săndoi la naționala de tineret a României.

 

Formația Frosinone Calcio s-a clasat pe poziția a 11-a în sezonul recent încheiat din Serie B, cu un total de 36 de puncte.
 

 

Sursă: MEDIAFAX

11 Jul. 2009, 15:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă