„Am depus memoriu la timp, nu vor fi probleme de legitimare”

21 Feb. 2012, 18:05 Bursa transferurilor

Sosit de la Victoria Brănești, mijlocașul Augustin Chirița se află pe lista jucătorilor pe care ANAF-ul a pus sechestru din cauza datoriilor pe care fosta divizionară A le are către stat. Ajuns la un acord cu FC Olt Slatina, mijlocașul și-a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber.

Surpriză de proporții pentru jucătorii care au părăsit în această iarnă gruparea Victoria Brănești. Din cauza datoriilor către stat pe care fosta Divizionara A le are, Fiscul a pus sechestru pe fotbaliști. Este și cazul mijlocașului Augustin Chiriță. Fotbalistul și-a depus memoriu la comisiile FRF pentru a deveni liber.

„Eu am avut o înțelegere privind rezilierea contractului și eșalonarea datoriilor pe care le au către mine. Ulterior am aflat că 27 de jucători sunt pe lista de sechestru a Fiscului, printre care și eu. Datoriile nu mi-au fost achitate, am depus memoriu la FRF. Nu vor fi probleme legate de legitimare. Dacă nu se judecă săptămâna asta, cel târziu săptămâna viitoare voi fi declarat liber. Important este că am depus memoriu la timp”, a declarat Augustin Chiriță

„Vedeta celor de la FC Olt este echipa”

Mijlocașul ce a ajuns la un acord cu FC Olt Slatina este încrezător în obiectivul stabilit de conducerea clubului. Augustin Chiriță este de părere că motivația trebuie să rămână aceeași, chiar dacă vor retrograda mai puține echipe.

„Teoretic au crescut șansele, dar așa cum noi ne propunem să ne salvăm și celelalte vor dori același lucru. Nu trebuie să stăm liniștiți, trebuie să ne ambiționeze mai mult, pentru că și celelalte se vor mobiliza. Profilul antrenorului nostru, care are tenacitate, ambiție, trebuie să se reflecte asupra jucătorilor. La noi vedetea este echipa. Nu există individualități”, a mai spus experimentatul fotbalist.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Feb. 2012, 18:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă