Alți patru jucători au semnat contracte cu Șoimii. „Au fost doriți de profesorul Popa”

Alți patru jucători au semnat contracte cu Șoimii.**

Încetul cu încetul pâncotanii își încropesc și lotul pentru stagiunea următoare de Liga a 2-a. Dacă la finalul săptămânii trecute, „șoimii” au obținut semnătura ex. polistului Marian Fuchs, astăzi a venit rândul al altor patru fotbaliști să fie siguri de viitorul lor la gruparea din Podgorie.

„I-am convins oficial pe Rus, Dubeștean, Issa și Traore să continue cu noi. Cei patru au fost doriți de profesorul Popa, la fel ca și alți patru-cinci fotbaliști din vechiul lot cu care se va negocia în zilele ce urmează. Tot astăzi s-au virat salariile pe luna martie, iar peste maxim 10 zile jucătorii vor mai primi un salar. O să intrăm în curând în normalitate cu toate, sperăm ca până la finalul săptămânii să mai anunțăm și alte achiziții”, a mărturisit Pavel Piroș, președintele-finanțator al „alb-negrilor”.

Dacă acum au mutat defensiv cu fundașii Rusu (30 de ani), Traore (21 de ani), Dubeștean (25 de ani) și „închizătorul” Issa (22 de ani), la rând sunt fotbaliștii cu profil ofensiv. Din informațiile noastre, Flavius Cuedan, Bebe Mitu, Norbert Polgar și Alin Mihai vor fi chemați la negocieri, în timp ce Florin Gîlcă e așteptat să revină din Germania unde susține probe la o echipă de liga patra. Apoi, lucrurile cu juniorul Dan Daniel ar trebui să fie clare din moment ce el mai avea oricum contract cu divizionara secundă arădeană.

Un capitol aparte îl reprezintă Cristian Irimia, care la 41 de ani e dorit ca antrenor cu portarii, dar cu posibilitatea de a intra și pe gazon când e nevoie de el.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă