Alți cinci jucători de la Luceafărul au semnat cu FC Bihor!

Alți cinci jucători de la Luceafărul** au semnat cu FC Bihor!

FC Bihor va juca în sezonul următor cu încă cinci jucători de la Luceafărul Oradea, echipă cu care a semnat de curând un acord de colaborare. După ce i-a adus pe Lukacs, Hadăr, Bic, Letan și Achim, formația fanion a anunțat, luni, noi transferuri.

Așadar, conducerea clubului a încheiat contracte cu Sebastian Ianc, Alin Sălăjan, Andrei Haș, Ovidiu Ghilea și Bogdan Mintaș de la Luceafărul.

Portarul Alin Sălăjan este născut în 1992 și are 1,85 m înălțime, el mai evoluând la începutul carierei pentru CF Bihorul Beiuș și CS Oșorhei. Bogdan Mintaș joacă pe postul de fundaș, este născut în 1993 și are 1,92 metri înălțime.

Mijlocașul Ovidiu Ghilea este născut în 1989, are 1,92 m înălțime și a mai evoluat pentru FC Bihor. Pe același post joacă și Sebastian Ianc, un fotbalist născut în 1986 care a mai evoluat pentru FC Liberty și FC Silvania Șimleu. În fine, Andrei Haș este născut în 1993 și crescut la școala Luceafărul Felix. Haș joacă tot pe postul de mijlocaș.

În timp ce Sebastian Ianc și Ovidiu Ghilea au semnat pentru doi ani, ceilalți trei au ajuns la un acord cu conducerea clubului FC Bihor pentru o perioadă de trei ani. Toți cinci, însă, au semnat cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Sursa: eBihoreanul
 

Pe aceeași temă