ALRO l-a transferat pe jucătorul venit în probe de la Pandurii II

26 Jan. 2012, 16:59 Bursa transferurilor
ALRO l-a transferat** pe jucătorul venit în probe de la Pandurii II

Sosit la Alro săptămâna trecută, Alexandru Vuculescu a ajuns la un acord cu oficialii clubului slătinean. Jucător sub 21 de ani, care în turul de campionat a evoluat pentru Pandurii II Targu Jiu, Vuculescu l-a convins pe „principalul” Daniel Mogoșanu că merită să îmbrace tricoul echipei locale. Acesta a fost urmărit în amicalul pe care aluminiștii l-au disputat, sâmbătă, în compania formației Damila Măciuca.

„Vuculescu a făcut vizita medicală și a semnat cu noi”, a spus președintele celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu.

Variantă pentru Velcovici: memoriul

Aflat în atenția conducerii celor de la Alro pentru un posibil transfer, fundașul Gabriel Velcovici nu și-a clarificat încă situația la echipa pentru care a evoluat în turul campionatului, Gloria Bistrița. Fotbalistul de 27 de ani spune că aștepta astăzi un răspuns din partea oficialilor clubului, pentru a se despărți de ardeleni pe cale amiabilă. În situația în care nu se va ajunge la o înțelegere, Velcovici așteaptă decizia comisiilor FRF la memoriul depus pentru a deveni jucător liber de contract.

„N-am făcut nimic. Ar fi trebuit să-mi dea astăzi un răspuns, dar n-au zis nimic, nu m-a sunat nimeni. Acum ce să fac, aștept. O să mă prezint la antrenamente. Dar după cum văd, n-au niciun gând. Mergem pe memoriu și asta e. Dacă nu vor cu jumătate din bani, atunci să-mi dea toți banii. Săptămâna asta ar trebui să știu încotro o iau”, a declarat Velcovici.

Sursa: Olt TV

26 Jan. 2012, 16:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă