ALRO așteaptă actele portarului sârb pentru a-l legitima

05 Mar. 2012, 15:06 Bursa transferurilor
ALRO așteaptă actele portarului sârb** pentru a-l legitima

Goalkeeper-ul sârb Goran Cokorilo ar putea fi legitimat astăzi de Alro Slatina. Oficialii clubului așteaptă să vadă dacă portarul venit în această iarnă la malul Oltului are toate actele în regulă, pentru a putea semna un contract.

„El s-a deplasat în Polonia pentru a-și lua cartea verde. În funcție de ce a rezolvat acolo, dacă nu a rezolvat și nu și-a luat certificatul de transfer internațional, se va întoarce în Serbia și va veni în vară. În situația în care și-a luat, mai avem un hop de trecut, la Oficiul Român de Imigrări de la Slatina. Nu putem să-l legitimăm până nu-i obținem autorizația de muncă”, a spus președintele executiv al aluminiștilor, Jane Nițulescu.

Clubul slătinean îi va propune lui Cokorilo încheierea unei înțelegeri valabile până în vara acestui an.

„În situația în care are toate actele în regulă, vom semna cu el pe trei luni, de azi, 5 martie, până pe 5 iunie, întrucât campionatul se termină pe 2 iunie. Cu opțiune de prelungire pe încă un an, în situația în care va avea randamentul scontat”, a mai declarat Nițulescu.

Goran Cokorilo a apărat buturile celor de la Alro în repriza a doua a amicalului disputat pe terenul formației CSM Râmnicu Vâlcea, unde a primit cinci goluri.

Sursa: Olt TV

05 Mar. 2012, 15:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă