Alin Buleică a lăsat Argeșul pentru o contracandidată la promovare. Nicolae Dică nu s-a opus plecării sale

Până să primească jucătorii pe care îi tot cere de o bună perioadă de timp, Nicolae Dică s-a decis să renunțe la unul dintre fotbaliștii experimentați pe care îi avea în lot și printre cei puțini rămași din vechea gardă. 

Campionii FC Argeș a ajuns la un acord cu Alin Buleică pentru rezilierea amiabilă a contractului. Jucătorul care pe 12 septembrie împlinește 28 de ani a evoluat în acest sezon într-un singur meci, 46 de minute cu Ripensia (1-2), Dică schimbându-l la pauză. Ediția trecută a fost utilizat în 26 de partide, în 19 ca titular, și a marcat un gol.

„Mulțumim, Alin Buleică!
Clubul FC Argeș și mijlocașul Alin Buleică au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă, neexistând nici un fel de impedimente de ordin financiar între cele două părți. Buleică mai avea contract cu echipa noastră până la sfârșitul acestui sezon competițional. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are la activ 152 de partide jucate la nivelul primelor două eșaloane, evoluând în cariera sa la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Turnu Severin, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna și UTA Arad. În tricoul alb-violet, Buleică a bifat 27 de partide, reușind să marcheze 1 gol. Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Alin Buleică pentru munca depusă la Pitești și îi urează mult succes în activitatea sportivă”
, a anunțat clubul piteștean.

În cariera sa, Alin Buleică a jucat pentru U Craiova, Petrolul, CS Turnu Severin, „U” Cluj, Pandurii, Concordia Chiajna și UTA.

Bun pentru Turris Oltul

Imediat după despărțirea de Campionii FC Argeș, Buleică și-a pus semnătura pe contractul cu o altă echipă din Liga 2, una mult mai bine clasată în acest moment, după patru etape. Craioveanu a mers la Turris Oltul Turnu Măgurele, formație care are punctaj maxim și care se situează pe locul 2 în clasament.

Alin Buleică a semnat cu teleormănenii un contract până la finalul sezonului actual, iar aducerea sa a fost posibilă după ce Turris Oltul l-a pierdut pe Dragoș Tescan, care s-a accidentat grav în meciul de cupă cu CSM Alexandria și va trebui să stea pe tușă o bună perioadă de timp.

„👉Afc Turris anunță că jucătorul Alin Buleică va evolua în sezonul 2019/2020 pentru echipa noastră.
⚽️Alin Buleică este un fotbalist român, care a debutat în Liga 1 pentru Universitatea Craiova pe 10 aprilie 2010, într-un meci împotriva echipei Astra Ploiești.
🤝Clubul nostru îi ureaza „Bun Venit” și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS TURNU MĂ‚GURELE!”
, a anunțat echipa antrenată de Erik Lincar.

Pe aceeași temă