Alin Bordeanu negociază cu FC Botoșani

24 Dec. 2011, 11:27 Bursa transferurilor
Alin Bordeanu negociază** cu FC Botoșani

Alin Bordeanu este foarte aproape de a îmbrăca din nou tricoul FC Botoșani. După Dinu Todoran și Bogdan Ghiceanu, Alin Bordeanu este cel de-al treilea jucător aflat în atenția conducerii clubului pentru a se alătura lotului pregătit de Costel Orac.

Goalkeeperul, liber de contract după despărțirea de Victoria Brănești, formație cu care a evoluat și în Liga I, a fost dorit de gruparea locală și înainte de începutul campionatului, însă atunci nu și-a putut rezolva problemele cu formația din Brănești.

Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani a declarat că odată cu venirea lui Alin Bordeanu, portarul Andrei Rohețki, venit la începutul acestui sezon de la Ceahlăul Piatra Neamț va fi cedat sub formă de împrumut la o altă echipă.

După despărțirea de Victoria Brănești, Alin Bordeanu s-a pregătit spre finalul turului alături de FC Botoșani. Goalkeeperul a precizat că dacă va semna cu gruparea locală o va face și pentru a-l ajuta pe fratele său, Valeriu Bordeanu, antrenor-jucător al echipei.

În această iarnă, Alin Bordeanu a primit o ofertă tentantă de la Delta Tulcea.

sursa: Monitorul de Botoșani

24 Dec. 2011, 11:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă