Daniel Bălan și Lorincz au semnat cu FC Botoșani

19 Jan. 2012, 21:17 Bursa transferurilor
Daniel Bălan și Lorincz** au semnat cu FC Botoșani

Fostul fundaș stelist, Daniel Bălan va evolua din acest retur pentru FC Botoșani, după ce a semnat astăzi un acord de joc pentru un an și jumătate.

„Semnez pe un an și jumătate. Am ales Botoșaniul pentru că aici se vrea cu adevărat performanță și vin cu gândul de a ajuta echipa să câștige fiecare meci și să promoveze. A contat că este și Vali Bordeanu aici dar și Costel Orac, o fostă mare glorie a fotbalului românesc. Diferența de șase puncte până la locul doi nu este de speriat și poate fi remontată fără probleme. Nu s-a pus problema banilor când am ales să semnez cu FC Botoșani. Credeți-mă, sunt mult mai fericit dacă fac performanță”
, a declarat Daniel Bălan, pentru Monitorul de Botoșani.

CV-ul lui Bălan

Daniel Bălan – 18 septembrie 1979
fundaș dreapta.
SKA-Energiya Khabarovsk
Steaua București.
Bucovina Suceava
Foresta Suceava.
FC Vaslui
Omonia Nicosia
FC Argeș Pitești
Alki Larnaca.

În 2002 a suferit o accidentare gravă, oarecum similară cu ceea a lui Marco van Basten și nu a avut posibilitatea de a juca fotbal pentru o perioadă de doi ani.

Lorincz a semnat pe trei ani

FC Botoșani l-a transferat astăzi si pe fundasul Victorie Branesti, Jozsef Lorincz, jucator care poate evolua atât fundaș stânga cât și fundaș central. Lorincz a semnat un contract valabil pe 3 ani cu gruparea locală și se va alătura în cursul acestei seri echipei în cantonament

CV-ul lui Lorincz

Jozsef Lorincz
fundas central – stanga
13 aprilie 1985
Victoria Brănerști
Gloria Bistrița,
Oțelul Galați
FC Bihor Oradea
Gloria Buzău

sursa: Botosaneni.ro

19 Jan. 2012, 21:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă