Stadionul Municipal va purta numele fostului portar Ion Bordeanu

02 Dec. 2011, 11:05 Diverse
Stadionul Municipal va purta numele** fostului portar Ion Bordeanu

Primarul Cătălin Flutur intenționează să inițieze un proiect de hotărâre de Consiliu Local care vizează schimbarea numelui stadionului Municipal. Edilul consideră că acest stadion ar trebui să poarte numele lui Ion Bordeanu, fostul goalkeeper al CS Botoșani.

„Ion Bordeanu a fost un fanion al fotbalului botoșănean. Restul au fost temporari. Au jucat mai mulți dar nu putem să dăm numele stadionului Bigan sau Liliac. Va fi o hotărâre de Consiliu Local, la fel ca la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Eu am venit cu propunerea ca stadionul să se numească Ion Bordeanu”, a spus Cătălin Flutur.

Pe 17 decembrie se vor împlini trei ani de la trecerea în eternitate a lui Ion Bordeanu, tatăl fotbaliștilor Valeriu și Alin Bordeanu.

„Pripon” a apărat poarta grupării botoșănene între 1974-1988, iar de-a lungul acestei perioade și-a demonstrat devotamentul față de club, refuzând să evolueze pentru alte echipe, refuzând de-a lungul timpului oferte din partea unor cluburi cu tradiție în fotbalul românesc ca Oțelul Galați, FCM Bacău sau Târgoviște.

sursa: btonline.ro

02 Dec. 2011, 11:05 Diverse
Pe aceeași temă