Alexandru Ioniță a primit ultimatum de la Pancu pentru a mai ajunge la Rapid, „altfel trebuie să ne reorientăm.” Săpunaru a fost ofertat și el, iar giuleștenii au cedat încă un jucător la Pandurii

Rapid s-a reunit luni, la baza sportivă din Regie, cu planuri mari pentru 2020. Pentru moment, giuleștenii au perfectat un singur transfer, al atacantului Valentin Alexandru de la SCM Gloria Buzău, iar Daniel Pancu a comentat posibila aducere a lui Alexandru Ioniță, acum la U Craiova, dar și a lui Cristian Săpunaru.

Ultimatum pentru Alexandru Ioniță: „Mai are câteva zile pentru a-și rezolva situația”

Antrenorul Rapidului i-a transmis mijlocașului să-și rezolve urgent problemele dacă dorește să revină la clubul pe care îl iubește și care l-a lansat în fotbal. Ioniță nu mai e dorit la U Craiova, unde a fost împrumutat de CFR Cluj, însă clubul oltean vrea o sumă de bani de la giuleșteni pentru a-l lăsa să plece, după ce ei au dat 100 de mii de euro.

„E mai complicată situația lui Ioniță, pentru că sunt cerințe financiare pe care Rapid, din Liga a 2-a, nu le poate onora în acest moment. Este un jucător pe care mi-l doresc foarte mult, dar mai are câteva zile pentru a rezolva această situație, altfel trebuie să ne reorientăm”, a declarat antrenorul Rapidului la reunire.

Ofertă și pentru Cristian Săpunaru

Un alt jucător pe care Rapid și-l dorește este fundașul Cristian Săpunaru, și el declarat fan al clubului alb-vișiniu. Acesta s-a despărțit de echipa turcă Denizlispor.

„Cristi a primit un mesaj din partea clubului. Ar fi ceva fantastic să vină la Rapid. Nu știu care sunt planurile lui, n-am mai vorbit de ceva timp cu el. Vă dați seama că ar reprezenta o adevărată lovitură. În primul rând sportiv, apoi și din punct de vedere al suporterilor”, a declarat Pancu.

Alexandru Catrici, împrumutat și el la Pandurii

Tot astăzi, în ziua reunirii, Rapid a anunțat despărțirea de încă un jucător, cedat tot sub formă de împrumut.

După atacantul Gabriel Dodoi, cedat sub formă de împrumut la CSM Reșița, portarul Alexandru Achiriloaei și fundașul Matei Babaua, ambii trimiși pentru următoarele șase luni la Pandurii Târgu Jiu, tot o colegă de campionat, și Alexandru Catrici a fost direcționat către Pandurii.

„Fundașul de 18 ani al Rapidului Alexandru Catrici va evolua în următoarele 6 luni la Pandurii Târgu Jiu, sub formă de împrumut.

Catrici, care nu a reușit să bifeze niciun joc la echipa mare în acest sezon, va fi coleg de echipă cu alți doi rapidiști împrumutați la formația gorjeană, Alex Achiriloaei și Matei Babaua.

Alex Catrici a bifat patru jocuri oficiale în tricoul alb-vișiniu, toate în sezonul trecut de Liga 3, însă a avut ghinionul unei accidentări ce l-a ținut departe de teren peste patru luni”, a anunțat Rapid.

Daniel Pancu va conduce antrenamentele Rapidului pe plan local, la București, până pe 26 ianuarie, când echipa se va pleca într-un cantonament în Antalya.

Pe aceeași temă