Alexandru Chițu la Ceahlăul

16 Jul. 2009, 18:25 Bursa transferurilor
Alexandru Chițu** la Ceahlăul

Cel mai bun jucător din seria a doua, a ligii secunde, atacantul Alexandru Chițu, a plecat cu efectivul nou-promovatei Ceahlăul Piatra Neamț, în turneul jocurilor amicale din localitatea italiană Montecatini Terme.

 

„Într-adevăr, Chițu este deja plecat cu baieții noștri, în Peninsulă. La sfârșitul săptămânii trecute a făcut joncțiunea cu lotul Ceahlăului, în București, pentru vizita medicală obligatorie de la INMS, iar de marți dimineață a însoțit lotul nostru pentru acțiunea importantă din străinătate, care pregătește următorul sezon”, a confirmat, Iulian Boghian, directorul de marketing al FC Ceahlăul.

 

 

Fostul jucător al Minerului Lupeni a refuzat să își prelungească contractul după terminarea campionatului cu echipa din liga a II-a, în speranța că se va transfera la un club mai bun. Atacantul curtat de mai multe echipe din prima ligă s-a pregătit, în ultima perioadă, de unul singur, prin capitală.    

 

„Pentru mine, Minerul este un subiect închis. Acum am alte planuri, marețe și chiar vreau să ajut la performanțele de viitor ale Ceahlăului”, a declarat Alexandru Chițu, imediat după ce s-a alăturat lotului nemțenilor pentru deplasarea în Italia.

 

 

Înainte de a pleca și el, alături de primarul Gheorghe Ștefan, spre Italia, pentru a urmări câteva jocuri ale formației managerului Florin Marin, președintele Viorel Mastacăneanu anunțase, luni, că Ceahlăul mai așteaptă perfectarea unui nou transfer.

 

„Este un atacant, jucător de care avem mare nevoie în formația noastră. Un fotbalist tânăr, dornic de marea performanță și de a-și demonstra calitățile. Îl considerăm serios și deocamdată util pentru planurile care ni le propunem. Rămâne ca acest jucător tânăr să ne confirme, la turneul meciurilor din Italia, încrederea pe care ne-am pus-o în el”, a declarat șeful Consiliului de Administrație de pe Borzoghean.
 

16 Jul. 2009, 18:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă