Alexa vrea în Liga 1, președintele îi aduce trei jucători de duzină. Noile achiziții ale Dunării

Alexa vrea în Liga 1, președintele îi aduce trei jucători de duzină.** Noile achiziții ale Dunării

Încă de la venirea sa la Călărași, antrenorul Dan Alexa cerea întăriri la Dunărea. Iar după ce săptămâna trecută fundașul Marius Tomozei semna contractul, vineri, Dunărea a bifat alte trei achiziții: Ionuț Filip, Bogdan Manole, ambii fundași, și Bogdan Vasile, mijlocași. Niciunul nu s-a aflat însă pe foaia de joc a meciului de azi cu Sportul Snagov, câștigat cu 1-0. În plus, niciunul dintre cei trei jucători transferari de Dunărea nu s-a remarcat la vreuna dintre echipele unde a evoluat.

„Cei trei vor juca pentru echipa noastră în acest sezon. Sper să se integreze cât mai repede și să aibă fiecare evoluții bune și foarte bune. Împreună să ne atingem obiectivele propuse. Le urez bun venit și mult succes sub tricoul Dunării”, a declarat pentru site-ul oficial al Dunării, președintele clubului călărășean, Florin Brișan.

Noile achiziții ale Dunării, prezentate pe site-ul echipei:

Bogdan Adrian Vasile
S-a născut la Arad, pe 2 februarie 1995. Mijlocaș defensiv, mijlocaș dreapta.
Ultima oară a evoluat la Zibru Chișinău. A mai jucat la FCSB 2, Academia Hagi, FC Voluntari, Chindia Târgoviște și FC Viitorul (Liga 1).

Ionuț Andrei Filip
S-a născut pe 5 martie 1988, la Tulcea. Fundaș. Ultima oară a evoluat în Italia la ACR Messina (Serie C). A venit la Călărași liber de contract. A mai evoluat la Delta Tulcea, Gloria Buzău, Săgeata Năvodari (Liga 1), Dunărea Călărași (returul sezonului 2014 – 2015).

Bogdan Marius Manole
S-a născut la Câmpulung, pe 4 septembrie 1996 (U21). Fundaș.
A evoluat până acum la CS Sporting Pitești, Înainte Modelu sau Academica Clinceni.

După ce a început sezonul, Dunărea s-a despărțit de Bogdan Stancu, Gelu Velici, Alexandru Roșca și Florin Valentin Niculae.

Pe aceeași temă