Albota negociază cu Bistrița transferul lui Octavian Ionescu: „Îl vor gratis, toată lu­mea vrea gratis”

19 Jul. 2012, 13:45 Bursa transferurilor
Albota negociază cu Bistrița transferul lui Octavian Ionescu:**

Finanțatorul echipei Girom Albota, Gheor­ghe Oprican, ne­go­ciază în aceste zile cu condu­ce­rea formației de Liga I Gloria Bis­trița pentru transferul lui Octavian Ionescu la echipa lui Jean Pădureanu.

Sunt în negoieri cu Bistrița… Îl vor gratis… toată lu­mea vrea gratis. Ba nu vor să-i mai dea drumul, ba că au ne­vo­ie de el. A fost cu ei în Austria în cantonament și acum căutăm să găsim o formă de împrumut sau transfer definitiv. Vom ve­dea în zilele următoare ce se va întâm­pla”, ne-a spus Oprican.

Reunire cu Zanfir

Tot luni seara, s-a reunit la Al­bota și echipa Girom, care anul trecut a terminat sezonul pe lo­cul IV. La reunire au fost pre­zenți peste 20 de jucători, dintre care 13 fotbaliști care au jucat la Albota și sezonul trecut, restul venind de la școlile de fotbal și județ. Bănică este antrenorul o­ficial al echipei în momentul de față, însă tehnicianul a fost aju­tat la primul antrenament și de Mihai Zanfir. „Până nu vede clar ce lot are la dispoziție și ce e­chi­pă poate face, nu cred că dl Zan­­fir va semna. În privința lotu­lui, de-abia am început, iar în câteva zile vom vedea de ce mai a­vem nevoie”, ne-a mai spus O­prican.

Se stabilește lotul

În această primă săptămână, antrenorii care se ocupă de e­chipă au misiunea de a tria din copiii și juniorii care au venit pentru probe. Astfel, până vineri, lotul trebuie stabilit în mare, du­pă care se va vedea care sunt posturile deficitare și unde mai trebuie aduși jucători. După cum spuneau însă oficialii echipei, pentru noul sezon mai e nevoie de câțiva jucători cu experiență, care trebuie aduși până la înce­perea campionatului.

Articol scris de Silviu Mihai (Curierul Zilei)

19 Jul. 2012, 13:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă