Conpet profită de retragerea Albotei, Fortuna nu!

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 12:15 Stiri
Conpet profită de retragerea Albotei,** Fortuna nu!

Federatia Romana de Fotbal a ratificat retragerea celor de la Girom Albota din seria a VI-a a ligii a III-a si, in consecinta, conform noilor prevederi din ROAF, rezultatele din acest retur ale pitestenilor au fost anulate si „inlocuite” cu pierderea jocurilor prin forfait (0-3 in fiecare meci).

Astfel, cea mai „castigata” echipa de pe urma retragerii celor de la Girom este Conpet Ploiesti, care remizase la Albota, scor 1-1 si care, acum, a fost creditata cu doua puncte in plus in clasament, avand 19 puncte in loc de 17. Echipa pregatita de Florin Parvu are si golaverajul modificat in consecinta (18-13, in loc de 16-14).

Daca la capitolul „puncte” aceasta este singura modificare in ierarhia la zi a ceea ce a mai ramas din seria a VI-a a esalonului trei valoric, au mai survenit unele modificari la golaveraj, liderul Fortuna pierzand un gol (a invins cu 4-0 la Albota, rezultatul fiind transformat in 3-0).

Conform aceluiasi regulament, la capatul actualului sezon din Liga a III-a, in seria echipelor prahovene mai poate pica o grupare – ocupanta locului 9 (care este acum Civitas Fagaras).

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 12:15 Stiri
Pe aceeași temă