Seria a VI-a a rămas în nouă echipe: s-a retras și Albota!

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 19:38 Stiri
Seria a VI-a a rămas în nouă echipe: s-a retras și Albota!

Ultima serie a  ligii a III-a a mai suferit o pierdere după ce și Girom Albota a abandonat competiție. Președintele clubului Gheorghe Oprican a trimis azi la federație o hârtie prin care a anunțat că echipa argeșeană se retrage din motive financiare. Girom ar fi trebuit să joace mâine cu SCM Argeșul Pitești, însă acest meci nu se va mai disputa.

Vă reamintim că în pauza de iarnă s-a vehiculat de mai multe ori că echipa din Albota va abandona competiția, însă cu puțin înainte de reluarea campionatului s-a reușit un parteneriat cu Mioveniul pentru salvarea ei. Astfel, au fost aduși 25 de jucători de la satelitul echipei de Liga a II-a împreună cu principalul Mihai Ianovschi și secunzii Iulian Preda și Iulian Ilie.

În noul format, Girom Albota a adunat doar un singur punct din trei meciuri, remizând cu Conpet (1-1) și pierzând cu Civitas (0-3) și Fortuna Brazi (0-4). Conform regulamentului, toate rezultatele înregistrate până acum în retur vor fi schimbate în meciuri pierdute la masa verde.

În acest moment, în seria a VI-a au mai rămas doar nouă echipe: Fortuna Brazi, Unirea Tărlungeni, Conpet Ploiești, Unirea Câmpina, SCM Argeșul Pitești, Avântul Reghin, FCM Târgoviște, FC Zagon și Civitas Făgăraș!

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ și Silviu MIHAI

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 19:38 Stiri
Pe aceeași temă