Primarul Albotei explică de ce a decis retragerea echipei: „Nu pot da bani din buzunar”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 13:03 Stiri
Primarul Albotei explică de ce a decis retragerea echipei:**

Girom Albota s-a retras din campionat, iar județul Argeș a rămas doar cu o echipă în eșalonul al treilea. Ion Dumitru, primarul comunei Albota, ne-a spus de ce s-a ajuns la această situație.

„Un meci ne costa o mie de euro, iar domnul Oprican nu ne-a mai putut susține. Eu nu pot da bani din buzunar, mi-am făcut socotelile și nu rentează să mai investesc în ceva incert. Am încercat să susțin prin primărie echipa, dar nu-mi dă voie legea. Știți cât mă costa organizarea unui meci? Arbitrajul costă 31 milioane lei vechi, la care se mai adaugă aproape 600 lei pentru observator și costurile nu se opresc aici. Salvarea la un meci te costă 300 lei, plus paza în jur de 900 lei, deoarece pentru liga a treia ești obligat să ai șase agenți de pază și plătești 150 lei pentru fiecare dintre ei.”, a declarat Ion Dumitru.

Girom Albota va avea in­ter­zis să își înscrie echipă în Liga a III-a în următorii ani, urmând să ac­ti­veze doar la județ în se­zoa­ne­le viitoare.

Jucătorii împrumutați revin la CS Mioveni

În urma desfințării echipei, jucătorii vor reveni la CS Mioveni unde vor juca la echipa a doua ce activează în liga a IV-a județeană. „Mă bucur că am avut inspirația de a păstra și echipa din Liga a IV-a. Inițial, noi am încercat să vedem dacă se poate ca fotbaliștii ce nu prind lotul la echipa mare de la CS Mioveni să meargă la Albota, dar era imposibil, întrucât erau două cluburi diferite.”, a declarat Dumitru Olteanu, președintele consiliului de administrație al CS Mioveni.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 13:03 Stiri
Pe aceeași temă