Al doilea jucător care se desparte de Rapid! „Mulțumim! Multă baftă în carieră”

Rapid are trei achiziții făcute până acum pentru noul sezon, însă, în același timp, continuă discuțiile și pentru rezilierea contractelor cu jucătorii care nu mai intră în vederea antrenorului Daniel Pancu.

Primul cu care s-a ajuns la un acord pentru despărțire a fost brazilianul Guilherme Fagundes „Robinho”, cel care a marcat 9 goluri în 19 meciuri din Liga 3.

Al doilea jucător care nu va mai continua cu Rapid și în Liga 2 este Adrian Grigore (25 de ani). Mijlocașul care a evoluat pentru giuleșteni și în Liga a 4-a și-a încheiat acum contractul și nu i se va mai prelungi. Grigora a jucat în 23 de meciuri în sezonul recent încheiat și a marcat un gol.

La capitolul achiziții pentru noul sezon, Rapid are trei noutăți până acum. Cu mijlocașul George Tudoran (23 de ani) a semnat încă din iarnă, iar acum se își încheie contractul cu Pandurii și vine la echipa giuleșteană, iar în ultimele zile alb-vișiniii au bătut palma cu atacantul argentinian Matias Roskopf (21 de ani) și cu atacantul Gabriel Dodoi (20 de ani), care ultima dată a evoluat tot la Pandurii.

Pe aceeași temă