AFC Hărman a făcut o achiziție interesantă înaintea meciului cu Oțelul. Brașovenii au legitimat primul stranier din istoria clubului

AFC Hărman a făcut o achiziție interesantă înaintea meciului cu Oțelul.** Brașovenii au legitimat primul stranier din istoria clubului

Formația brașoveană de Ligă a 3-a, AFC Hărman, a parafat un transfer înaintea meciului din ultima etapă a turului, cel cu SC Oțelul Galați, programat sâmbătă, de la ora 14:00. Oficialii grupării brașovene l-au legitimat pe mijlocașul Ali Nasser Ali Hasan (20 de ani), originar din Yemen.

Ali Nasser a copilărit în Spania și a trecut pe la grupele de copii ale lui Real Madrid și FC Barcelona, evoluând apoi și pentru echipa Under 21 a celor de la Al Hilal din Arabia Saudită. Înainte de a ajunge la AFC Hărman, Ali a fost legitimat de ACS Steagu Roșu Brașov (Liga 4).

„L-am legitimat pe Ali după ce s-a pregătit cu noi și a convins la antrenamente. Este primul jucător străin legitimat de AFC Hărman”, a spus, pentru Monitorul Expres, Marius Stochiță, președintele lui AFC Hărman.

„Este un jucător interesant, are ceva calitate”, a spus și antrenorul Florin Stîngă.

După o perioadă tensionată din cauza rezultatelor modeste lucrurile au intrat pe un făgaș normal la AFC Hărman. „Au fost ceva probleme, dar acum atmosfera e bună și așteptăm cu multă încredere meciul cu Oțelul de sâmbătă. Săptămâna viitoare vom face strategia pentru retur, vrem să păstrăm majoritatea jucătorilor, dar și să facem câteva achiziții”, a încheiat Stoichiță.

Meciul AFC Hărman – Oțelul, contând pentru etapa a 15-a din Seria 1 a Ligii 3 este programat sâmbătă, de la ora 14:00. Brașovenii sunt pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce echipa gălățeană e pe locul 2, cu 28 de puncte, la egalitate cu liderul.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă