Administratorul judiciar al lui „U” Cluj așteaptă Steaua la negocieri: „Mengolo mai are contract încă un sezon”

Administratorul judiciar al lui

Administratorul judiciar al clubului Universitatea Cluj, Marieta Anastasescu, a declarat, marți, pentru Mediafax, că există un interes din partea Stelei pentru atacantul camerunez Justin Mengolo și a precizat că îi așteaptă pe oficialii campioanei României la negocieri.

„Justin Mengolo mai are contract cu Universitatea Cluj încă un sezon, e important de știut acest lucru pentru că am văzut că mai sunt oameni de fotbal care lansează ideea că ar fi liber de contract. Există un interes din partea Stelei, aștept ca domnul Valeriu Argăseală (n.r. – președintele executiv al FC Steaua) să mă contacteze, să discutăm. Mengolo a fost notificat în urmă cu două luni, pe adresa pe care ne-a lăsat-o la club, că angajamentul este prelungit automat, conform contractului semnat vara trecută”, a spus administratorul judiciar.

Justin Junior Mengolo (22 de ani) a semnat cu Universitatea Cluj în luna iulie a anului trecut un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire din partea clubului. În stagiunea precedentă, camerunezul a bifat 28 de partide, marcând de cinci ori.

La 9 iunie, atacantul a debutat pentru selecționata Camerunului, jucând ca titular în egalul cu RD Congo, 1-1.

Articol scris de Traian TERZIAN (Mediafax)
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă