Adi Popa a cerut să plece din Zăvoi

Adi Popa** a cerut să plece din Zăvoi

Înlocuit în prima repriză a jocului de cupă CSM Râmnicu Vâlcea – CSMS Iași 0-1, atacantul de bandă dreapta, Adi Popa a cerut rezilierea contractului și nu a făcut parte din lotul pentru jocul cu FC Bihor. Antrenorul secund Fane Nofitovici a criticat atitudinea jucătorului, care, însă, a răbufnit după ce i s-au dat puține șanse în acest start de sezon.

„Ești în lot și nu trebuie să ai asemenea ieșiri. Ești plătit, deciziile sunt ale antrenorului și trebuie să le respecți. Nu am avut o problemă cu Adi Popa, a jucat la noi cam toate meciurile, nu a avut probleme cu Erik Lincar, dar neavând ocazii în atac, e normal că trebuie să schimbăm în faza ofensivă, nu putem sta cu mâinile în sân. Absolut toată lumea a avut șanse. Avem nevoie de jucători care sunt trup și suflet lângă echipă. Veți vedea zilele viitoare care va fi decizia conducerii clubului și a jucătorului a spus Fane Nofitovici.

Adi Popa va avea azi o discuție cu conducerea clubului, în care se va decide viitorul său la echipă. Cu siguranță, jucătorul originar din Vâlcea își dorește să continue în Zăvoi, iar clubul are nevoie de el, astfel că, ideal ar fi să se ajungă la un consens favorabil pentru ambele părți.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă