Acsinte a ajuns în cele din urmă la Dinamo II

09 Jul. 2009, 12:43 Bursa transferurilor
Acsinte a ajuns** în cele din urmă la Dinamo II

Florin Acsinte a părăsit FC Botoșani și a plecat în cantonamentul de la Săftica al echipei Dinamo II. Cu toate că la începutul acestei săptămâni a respins propunerea de a rămâne la satelitul echipei Dinamo, jucătorul botoșănean a luat decizia de a se alătura lotului pregătit de Ion Marin, după ce s-a consultat cu șefii grupării botoșănene. „Eu aș fi vrut să rămân, însă nu la echipa a doua. Ce să fac? Să mă duc la o echipă care a terminat pe locul 12 în loc să rămân la FC Botoșani care a terminat pe locul cinci?”, a spus Florin Acsinte în momentul în care nu a fost oprit în lotul primei echipe de tehnicianul Dario Bonetti.
 

 

Cornel Șfaițer, vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani, a declarat că decizia finală, de a merge la Dinamo II i-a aparținut lui Acsinte. „I-am spus să meargă, însă nu l-am forțat. I-am spus că opțiunea e a lui și că dacă se simte în stare, dacă se simte fotbalist, trebuie să riște. El este în vederea echipei mari, însă depinde doar de el dacă va face pasul. Fiind în curtea lui Dinamo, va avea șansa de a fi monitorizat de staff-ul tehnic al «câinilor» și de a face pasul oricând la prima echipă”, a precizat Cornel Șfaițer. Oficialul botoșănean este convins că Acsinte va avea șansa să facă cât mai repede saltul la prima echipă a clubului Dinamo, dacă se va pregăti foarte bine sub comanda lui Ion Marin și nu va avea o viață extrasportivă. „Sunt tot felul de conjuncturi în timpul campionatului. Apar accidentări, suspendări și Dinamo va lua cei mai buni jucători de la echipa a doua. Dacă el e ceea ce îi trebuie lui Dinamo, cu siguranță va evolua în fotbalul mare”, a mai spus Șfaițer.
 

 

Condițiile de transfer sunt cele stabilite în urmă cu o săptămână, 50.000 de euro pentru 70% din drepturile federative asupra jucătorului cu opțiunea de 200.000 de euro pentru celelalte 30% din procente, acordul urmând a intra în vigoare din iarnă.
 

Articol scris de sport.botosani.ro
 

09 Jul. 2009, 12:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă