Achizițiile întârzie, UTA ar putea trece la planul B

26 Dec. 2011, 20:29 Bursa transferurilor
Achizițiile întârzie,** UTA ar putea trece la planul B

Echipa fanion a Aradului țintește la jucători importanți la nivelul ligii secunde pentru returul ligii secunde, însă niciunul dintre ei nu a făcut pași concreți în direcția grupării cu care au ajuns doar la un acord verbal. Majoritatea fotbașliștilor aflați pe lista de „cumpărături” a lui Roland Nagy și Dan Stupar sunt legați încă de alte formații și există posibilitatea ca situația să nu se schimbe prea curând.

În cazul tuturor, speranțe există că-și vor rezolva situațiile la cluburile de care aparțin, adică își vor obține dezlegările chiar în această iarnă, dar lucrurile sunt puțin mai complicate de atât. „Unii dintre ei au primit promisiuni că problemele de la echipele lor se vor rezolva, că-și vor primii banii restanți, alții încă tratează condițiile în care vor pleca sau chiar li se pun piedici să o facă. Cert este că niciunul dintre fotbaliștii doriți de noi nu se află încă în curtea UTA-ei. E și perioada Sărbătorilor, vacanță, mulți au amânat totul pentru luna ianuarie, la reunirile loturilor de pe 9-10 ianuarie. Acest lucru ne încurcă puțin, s-ar putea trecem la un plan B privind achiziițiile. Cu siguranță, zilele următoare vom avea o discuție cu conducerea clubului în acest sens”, a precizat Dan Stupar.

Pe de altă parte, antrenorul secund al „alb-roșiilor” a prevăzut – oarecum – această situație. „Jucătorii buni sunt greu lăsați să plece la jumătatea sezonului. Toți mai au contracte cel puțin până în vară și, de obicei, la această oră sunt liberi doar fotbaliști care au fost dați afară datorită randamentului scăzut sau problemelor disciplinare sau jucători considerați prea scump. De restul, conducerile clubului vor trage cât pot de mult, vor face totul să-i convingă să rămână, deși s-ar putea să fie conștienți și ei că finalul va fi același, unul nefericit pentru cluburile lor. Dar, toate aceste manevre ne încurcă pe noi, căci până pe 9 ianuarie am fi dorit să știm pe cine contăm din retur”, a mai spus Stupar.

Vă reamintim că dintre „țintele” arădenilor pentru această iarnă doar Apostu și Mara sunt disponibili în acest moment, dar ei vor fi abordați doar dacă nu-și găsesc contracte mai avantajoase.

sursa: Sport Arad

26 Dec. 2011, 20:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă