A opta achiziție a Aerostarului, un fost jucător al Petrolului

A opta achiziție a Aerostarului,** un fost jucător al Petrolului

Aerostar a realizat la începutul acestei săptămâni a opta achiziție din 2019. Întoarsă din cantonamentul pe care l-a efectuat la Izvorani, echipa antrenată de Florin Bratu a bătut palma pe un an și jumătate cu mijlocașul Alexandru Ciocâlteu (28 de ani). Ultima dată la Petrolul, club de care s-a despărțit în această iarnă, jucătorul originar din Sinaia s-a antrenat cu formația băcăuană în stagiul din localitatea ilfoveană, a jucat în amicalul cu Unirea Slobozia (scor 2-2), în care a și marcat din penalty.

Ciocâlteu s-a despărțit în această iarnă de Petrolul, după ce la ploieșteni ajunsese în vara lui 2017 și a contribuit la promovarea în Liga 2. Mijlocașul a fost utilizat în prima parte a sezonului în șapte meciuri, iar în cariera sa a mai jucat la Tricolorul Breaza, Conpet Ploiești, CF Brăila, FC Brașov, Racing Beirut (Liban) sau Dunărea Călărași.

Celelalte transferuri făcute de Aerostar sunt: portarul Andrei Udeanu (20 ani, împrumutat de la SC Oțelul Galați), fundașii Dudu Drugă (28 ani, ex Energeticianul), Stejărel Vișinar (19 ani, ex Bucovina Rădăuți) și Iulian Carabela (23 ani, ex Daco-Getica), mijlocașii Alin Gojnea (21 ani, ex CS Balotești) și Sorin Tăbăcariu (24 ani, ex FC Argeș) și atacantul Alexandru Pop (25 ani, ex UTA).

Altfel, astăzi, de la ora 13:00, Aerostar joacă al doilea amical din 2019, la Piatra Neamț, cu CSM Ceahlăul.

Pe aceeași temă