Aerostar și-a încheiat cantonamentul de la Izvorani cu o remiză în amicalul cu Slobozia! Un fost jucător al Petrolului, ultima noutate din lotul lui Florin Bratu

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 16:16 Pregătiri, amicale

Aerostar și-a încheiat, ieri, stagiul de pregătire de aproape două săptămâni de la Izvorani cu un meci amical împotriva Unirii Slobozia, a doua clasată în seria de Liga 3 unde lider este Rapid. Băcăuanii au remizat cu ialomițenii, scor 2-2, unul dintre goluri fiind înscris de o noutate din lotul lui Florin Bratu, mijlocașul Alexandru Ciocâlteu, care în această iarnă și-a reziliat contractul cu Petrolul.

În primul amical disputat în 2019, Aerostar a fost egala unei echipe cu pretenții din Liga 3. Pentru formația băcăuană au marcat Alexandru Ciocâlteu, dintr-o lovitură de pedeapsă, și golgheterul Valentin Buhăcianu, în timp ce pentru Unirea au înscris Vasile Bucă și Constantin Toma.⁣

Florin Bratu a început jocul cu: Udeanu – B. Ardei, Alin Mutu, Al. Ichim, D. Drugă – Carabela, Tăbăcariu, I. Chirilă – Ciocâlteu, Al. Pop, Gojnea. În partea a doua i-a utilizat pe: Muntean – Mihalăchioae, Vișinar, Mihăeș, Tilibașa (Alin Florescu) – H. Ilie, Rz. Adăscaliței, Căinari – Buhăcianu, Vraciu, C. Ardei.

De partea cealaltă, antrenorul Unirii, Costea Enache, a rulat în mare parte aproape toți jucătorii pe care îi are la dispoziție în cantonamentul de la Snagov. A început în formula: Dobre – Ene, Suciu, Soare, Toma – Răduca, Adăscăliței, Teodorescu, Bălan – Năstase, Bucă, iar în repriza a doua i-a folosit pe: Călinoiu – Topor, Ghinea, Ibrian, Gherasim – Comșa, Lemnaru, Adăscaliței, Toma – Milotin, Șerban.

Ciocâlteu, ultima noutate din lot

Cât îl privește pe jucătorul ultim venit în lotul Aerostar, Alexandru Ciocâlteu, acesta are 28 de ani și s-a despărțit în această iarnă de Petrolul, după ce la ploieșteni ajunsese în vara lui 2017 și a contribuit la promovarea în Liga 2. Mijlocașul a fost utilizat în prima parte a sezonului în șapte meciuri pentru „lupii galbeni”, iar în cariera sa a mai jucat la Tricolorul Breaza, Conpet Ploiești, CF Brăila, FC Brașov, Racing Beirut (Liban) sau Dunărea Călărași.

Portarul Andrei Udeanu (20 ani, împrumutat de la SC Oțelul Galați), fundașii Dudu Drugă (28 ani, ex Energeticianul), Stejărel Vișinar (19 ani, ex Bucovina Rădăuți) și Iulian Carabela (23 ani, ex Daco-Getica), mijlocașii Alin Gojnea (21 ani, ex CS Balotești) și Sorin Tăbăcariu (24 ani, ex FC Argeș) și atacantul Alexandru Pop (25 ani, ex UTA) sunt primele transferuri făcute de Aerostar în 2019.

De luni revin la antrenamente, iar săptămâna următoare au două amicale

După acest amical, jucătorii echipei băcăuane au primit liber, urmând să-și reia antrenamentele de luni, la baza Aerostarului.

Tot săptămâna următoare, Aerostar are programate două meciuri amicale, ambele urmând să le joace la Piatra Neamț. Miercuri, de la ora 12:00, o întâlnește pe CSM Ceahlăul (locul 8 în Seria 1 a Ligii 3), iar vineri, de la ora 12:00, pe Foresta Suceava (locul 6 în Seria 1 a Ligii 3). Pe 13 februarie urmează să joace tot la Piatra Neamț, cu Bucovina Rădăuți (locul 3 în Seria 1 a Ligii 3), iar ultimul amical îl desfășoară pe 16 februarie, la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda (locul 3 în Seria 5 a Ligii 3).

Unirea Slobozia are programat următorul amical sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11:00, cu CS Balotești, la baza Coresi din București.

Foto și video: fb Aerostar Bacău

Marius ANGHEL 01 Feb. 2019, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă