A debutat Florin Pătrașcu!

A debutat Florin Pătrașcu!

Un nou jucător adus de Flavius Stoican de la CS Tr. Severin a de­butat acum do­uă zi­le în amicalul disputat de CS Mio­veni la Bradu, cu Atletic. Florin Pătrașcu se află în pregătire cu gal­ben-verzii de câteva săptămâni, iar zilele trecute a sem­nat un contract cu aceștia. Pătrașcu evoluează mijlo­caș central, iar marți după-amia­ză, s-a aflat la primul lui joc, amical de data aceasta în tri­coul Mioveniului. El a avut un li­tigiu cu fosta lui echipă, Tr. Se­­verin, și în ultima perioadă nu prea a mai jucat.

 „A semnat deja cu noi și este un jucător pe care o să mă bazez. Pă­traș­cu este mai de mult în pre­gă­tire cu noi, însă acum am ajuns la o înțelegere. Îl știu de când juca la Severin. Apoi a avut un conflict cu ei și nu a mai jucat. A avut o situație la fel ca a lui Dragalina. Sunt con­vins însă că poate să ne ajute. Im­por­tant e însă acum să-l a­du­cem la o formă sportivă foarte bună”,  a declarat des­pre noul jucător al Mioveniului an­trenorul Flavius Stoican.

Pă­trașcu are 27 de ani, este din Brașov și până acum a mai ju­cat pentru echipele FC Bihor Ora­dea, Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Ploiești, ACSMU Poli Iași, Tr. Severin. În Liga I are 64 de meciuri, iar în Liga a II-a, 80 de prezențe.

În afară de Florin Pătrașcu, în această iarnă, la CS Mi­o­veni au mai sosit doi jucători de la CS Tr. Severin, mijlo­ca­șul central Dragoș Dragalina și ata­cantul Sergiu Arnăutu, am­bii confirmînd încrederea dată de argeșeni. În plus, în tim­pul turului de campionat, Bog­dan Stoica s-a reîntors și el la Mi­oveni, tot de la CS Tr. Se­ve­rin, unde a petrecut o pe­ri­oadă destul de scurtă.

Au început pe verde, au terminat pe alb

Vremea a fost destul de ca­pri­ci­oa­să, marți, în Pitești și în împre­ju­rimi. Astfel, la Bradu, a nins, la fel ca și la Pitești, însă ninsoarea a în­­ce­put după ce s-a dat startul par­ti­dei amicale dintre Atletic Bra­du și CS Mioveni. La final, oficialii gal­ben-verzi spuneau amuzați că par­tida de verificare a început pe ver­de (n.r. – culoarea gazonului sintetic) și s-a terminat pe alb (n.r. –  zăpada care căzuse între timp).

Doi copii de la Centru

În acest joc au fost folosiți și trei co­pii care sunt crescuți și formați de Centrul de Copii și Juniori al clu­bului din Mioveni. Este vorba de Bucșă, Bărăscu și Iordache, fotbaliști cărora antrenorul Flavius Ior­dache le va mai acorda credit și cu alte ocazii. „Sunt trei jucători luați de la Centru. Sunt copii buni, de viitor, care au calități. O să le ofer în continuare șansă și în­cre­de­re, pentru că de asta au ne­vo­ie. Dar mai trebuie și să fie ei apoi corecți cu fotbalul, ca să ajun­gă sus”, spunea Stoican despre ei.
 
A revenit Miulescu

Fundașul central Marian Miulescu a revenit în lotul echipei mari, du­pă o perioadă de exil la formația a doua. Miulescu se pregătește acum cu echipa mare, iar marți, cît a jucat în amical, a făcut-o bi­ne. „Era jucătorul nostru și era pă­cat să se antreneze separat! Fa­ce parte din lot, însă, după acest meci, s-a ales cu o pro­ble­mă la genunchi”, declara an­tre­no­rul despre el.
 
Cu Voluntari, la Bradu

Pentru galbeni-verzi urmează, astăzi, un nou joc-școală, cu echi­pa de Liga a treia CS Volun­ta­ri. Partida va începe la ora 12 și se va juca tot pe terenul sintetic de la Bradu, acolo unde, în pa­u­za compe­tițio­nală, echipe de fot­bal argeșene au jucat mai multe par­tide amicale, datorită calității bu­ne a terenului. După meciul cu Vo­lun­tari, săptă­mîna viitoare, Mio­veniul o va avea adversară pe CSM Rm. Vîlcea.
 
„Test util”

Partida cu Bradu, de acum două zile, a fost pentru staff-ul tehnic al Mio­veniului un bun prilej de a vedea la lucru și fobaliștii care în me­ciurile oficiale nu prea au fost uti­lizați. După meci, antrenorii spu­neau: „A fost un test util pen­tru noi. Îmbucurător este că Arnă­u­tu a dat gol… Avea nevoie de a­ceas­tă reu­șită. Am vrut să-i văd la lucru pe cei care au jucat mai pu­țin în acest început de retur și pe juniorii de la Centrul de Copii și Juniori”.
 
„Am avut ocazii”

Și antrenorul lui Atletic Bradu, Cor­nel Frăsineanu, s-a declarat mul­țumit de jocul amical disputat de echipa lui marți. „Un test bun și pentru noi, mai ales că am ju­cat și pe un teren puțin mai greu, din cauza zăpezii. S-au descurcat chiar bine băieții. În prima re­priză am fost la conducerea jocului și am dat și gol. În a doua repriză, la 1-1, am avut 3-4 ocazii clare de gol. N-am băgat-o în poartă, asta a fost, și apoi a venit și auto­go­lul. Una peste alta, a fost un test chiar bun pentru noi”, spunea Fră­sineanu.

Atletic Bradu – CS Mioveni   1-2   (1-0); Au marcat: Păvăluță / Arnăutu, Velianu – autogol
# Atletic: Ene – Diță, Șerban, Velianu, Căldăraru – Anghelina, Frăsineanu, Monea, Ruță – Murineanu – Păvăluță. Au mai intrat restul componenților lotului.
# CS Mioveni: Popescu – Zaharia, Crețu, Miulescu, Dumitrache – Bușcă, Panait, Pătrașcu, Galan – Vintilă, Simion. Au mai jucat: Popa, Oprea, Arnăutu, Călin, Iordache, Bărăscu, M. Popescu, Boboc.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă