30.000 de euro pe Buziuc!

30.000 de euro pe Buziuc!

Aceasta este suma vehiculată pe care ar urma să o încaseze clubul Sporting în schimbul transferului atacantului Alex Buziuc la FC Vaslui. Conform înțelegerii dintre cele două cluburi, gruparea patronată de Adrian Porumboiu nu va vira însă banii toți odată în conturile „alb-verzilor”, ci în trei tranșe egale: prima la semnătura jucătorului, a doua la debutul oficial în tricoul echipei vasluiene, iar ultima după un anumit număr de meciuri, mai exact cinci, jucate de Buziuc la nivelul primului eșalon.
 
„€œDeocamdată nu am primit niciun ban. Așteptăm să fie înregistrat contractul jucătorului pentru a putea activa clauzele. Avem stipulat acolo o sumă de bani și un meci amical cu Vaslui, meci care va avea loc la Suceava, cel mai probabil în luna iunie, când se termină campionatul. Avem de asemenea o clauză în baza căreia vom fi recompensați în momentul în care Buziuc va debuta acolo. Așteptăm și noi acel moment. Personal, cred că o să reușească. Îi trebuie doar puțină incredere”, a declarat Ciprian Anton. Acuzat în ultimii ani pentru vânzările de jucători, unele dintre ele cu cântec, managerul celor de la Sporting a precizat că banii încasați din transferul lui Alex Buziuc se vor întoarce în fotbalul sucevean. „€œVasluiul a venit cu o ofertă tentantă atât pentru noi, cât și pentru jucător. Ce era să facem!? Încercăm să mai aducem la bugetul clubului și alți bani în afară de cei pe care îi primim de la Primărie. Banii pe Buziuc se vor întoarce în fotbal, pentru a aduce alți copii din urmă. Nu-i ia Anton acasă”, a mai spus oficialul „alb-verzilor”, luni seara, la Bucovina Tv.
 
Transferat la gruparea vasluiană pentru o perioadă de cinci ani, Alex Buziuc nu a apucat încă să joace vreun meci oficial la noua sa echipă, în condițiile în care nu a fost nici măcar rezervă la primele două partide disputate de trupa antrenată de Viorel Hizo în acest an: 0-0 cu CFR Cluj și 1-2 cu Pandurii Tg. Jiu.

 

Sursa: Gazeta SV

Pe aceeași temă