Sucevenii Buziuc și Bâgu au ajuns în curtea Vasluiului!

Sucevenii Buziuc și Bâgu** au ajuns în curtea Vasluiului!

Sporting Suceava le-a făcut vânt spre primul eșalon tinerilor Alex Buziuc și Răzvan Bâgu. Cei doi jucători au semnat în cursul zilei de astăzi contracte cu gruparea FC Vaslui și au șanse destul de mari să facă parte din lotul cu care antrenorul Viorel Hizo va ataca sezonul de primăvară al ligii întâi. Conform managerului de la Sporting, Ciprian Anton, singurul lucru asupra căruia conducerile celor două cluburi nu au căzut încă de acord este legat de partea financiară a transferurilor.

„€œCei doi au fost monitorizați de ceva vreme și cred că este un mare pas înainte această plecare a lor la FC Vaslui. Este vorba de niște contracte care se vor întinde pe trei-patru ani. Rămâne ca până vineri să parafăm și actele între cluburi. Există mai multe variante, din care sperăm ca Sporting să nu rămână doar cu faima. Totodată, ne bucurăm că am reușit să producem niște jucători de nivelul Ligii I, a declarat managerul Ciprian Anton.
 
Alexandru Buziuc (18 ani – foto, stânga) și Răzvan Bâgu (19 ani – foto, dreapta) au efectuat astăzi vizita medicală alături de restul componenților lotului vasluian, iar duminică au șanse mari să plece în stagiul de pregătire din Spania.
 
Conducerea clubului Sporting s-a arătat dispusă să-l cedeze pe fundașul Constantin Ferariu la concitadina Rapid, dar numai în condițiile unei oferte concrete din partea „ceferiștilor”.

„€œToti componenții lotului nostru au ușa deschisă pentru a pleca la Rapid, dar numai în cazul în care primim o ofertă concretă, care să fie avantajoasă atât pentru noi cât și pentru jucător. Ne dorim o colaborare între cele două cluburi, dar nu-l putem lăsa pe Ferariu să plece definitiv, așa pe degeaba”, a spus Ciprian Anton.

 

Sursa: GazetaSV
Foto: Ovidiu NICOLOV (ProSport)

 

 

Pe aceeași temă