Rapidiștii au urcat de azi la munte cu 22 de jucători, printre care și Buziuc

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 19:33 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au urcat de azi la munte** cu 22 de jucători, printre care și Buziuc

Începând de astăzi și până la mijlocul săptămânii viitoare, fotbaliștii de la Rapid Suceava se vor antrena la Poiana Negri, într-un stagiu de pregătire centralizată. Antrenorii Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș au deplasat la munte 22 de jucători, noutatea cea mai importantă constituind-o cooptarea în lot a atacantului Alex Buziuc, de la Gaz Metan Mediaș.

„În perioada imediat următoare vom pune accentul pe pregătirea fizică. Fiind o etapă de acumulări intense, sperăm să nu avem parte de accidentări sau alte probleme de sănătate, astfel încât toți jucătorii să poată efectua pregătirea completă. Condițiile de care beneficiem la Pensiunea Bella Vista sunt dintre cele mai bune, moralul în rândul fotbaliștilor este la cote ridicate, așa încât mergem deciși să muncim așa cum trebuie, pentru a ne fi cât mai ușor în retur. În linii mari, cu acești fotbaliști vom aborda partea a doua a campionatului, dar e posibil să mai apară una sau două surprize”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Iată și componența lotului de jucători pentru cantonamentul de la Poiana Negri: Andrei Rohețki, Cătălin Pascal – Daniel Bălan, Claudiu Velescu, Florin Plecanciuc, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, Radu Sava, Dragoș Sfrijan, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Cătălin Golofca, Valeriu Tiron, Cristian Spatar, Ciprian Sumanariu, Răzvan Bâgu, Sascha Marinkovici, Mircea Negru, Buziuc, Adrian Vornicu, precum și juniorii Eduard Vărzaru și Șerban Bărbosu.

Pe perioada șederii la munte, „alb-vișiniii” vor disputa și două meciuri test, cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, și pe 28 ianuarie, la Pojorâta.

Programul din intersezon al grupării sucevene mai cuprinde jocuri amicale cu Bucovina Rădăuți, pe 4 februarie, pe teren propriu, cu Știința Miroslava, pe 7 februarie, în deplasare, cu FCM Dorohoi, pe 12 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 15 februarie, în deplasare, și cu ASC Bacău, pe 18 februarie, la Piatra Neamț.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 19:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă