Adrian Porumboiu a fost aproape să preia Rapid, la Dinamo nu s-ar duce și spune ce ar face dacă într-o zi s-ar trezi cu gândul să bage din nou bani în fotbal

Cornel POPESCU 23 Apr. 2020, 16:33 Diverse
Adrian Porumboiu a fost aproape să preia Rapid, la Dinamo nu s-ar duce și spune ce ar face dacă într-o zi s-ar trezi cu gândul să bage din nou bani în fotbal

Adrian Porumboiu, la un pas să preia Rapidul: „Am fost foarte aproape, dar a căzut totul”. De ce nu dorește să investească la Dinamo | EXCLUSIV ProSport Live

Adrian Porumboiu (69 de ani) a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii ProSport LIVE de joi, 23 aprilie. Fostul arbitru și patron al FC Vaslui a spus că Steaua și Dinamo erau ajutate de arbitri pe vremuri și că el avea o plăcere să fie delegat la meciurile Rapidului.

Tot despre echipa giuleșteană, Porumboiu a spus că atracția sa pentru clubul alb-vișiniu s-a mai risipit după ce fanii Rapidului s-au comportat urât cu el la un meci jucat la Pitești. Deși a avut probleme cu suporterii, fostul arbitru s-a gândit să investească la Rapid, însă negocierile cu George Copos n-au avut un final mulțumitor, astfel că totul a căzut.

”Steaua și Dinamo au avut, pe vremuri, arbitrii lor. Eu nu am fost afiliat. Mi-a plăcut să arbitrez Rapidul, ei erau mai necăjiți. Apoi am avut un meci la Pitești și fanii s-au comportat urât cu mine și mi-a trecut dragostea pentru Rapid. 

Cu George Copos am fost foarte aproape să preiau Rapidul, dar a căzut totul. Nu m-aș duce la Dinamo acum să preiau echipa de la domnul Negoiță. Nu pot sta la o masă cu picioarele rupte”, a spus Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

Adrian Porumboiu: ”Nu mai vreau să bag bani în fotbal. Dacă m-aș trezi într-o zi cu gândul ăsta, o să chem ambulanța…”

Fostul patron al FC Vaslui s-a simțit furat de LPF și FRF cât timp a avut această titulatură în fotbalul românesc și spune că nu mai vrea să revină.

”Nimeni nu a dat primele pe care le dădeam eu la FC Vaslui. Ofeream cei mai mulți bani și voiam să câștig tot. Au fost luate titlurile noaste cu japca. Dar FRF și LPF a dat titlul altora. Am mai spus lucrurile astea, nu e nicio noutate. Nu mai vreau să bag bani în fotbal. Dacă m-aș trezi într-o zi cu gândul ăsta, o să chem ambulanța… Nu vreau să mai revin în fotbal”, a mai spus Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

După retragerea lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui, un club important în fotbalul românesc în acea perioadă, s-a desființat. Între timp, în 2016, și Rapidul la care fostul arbitru voia să investească a intrat în faliment. Actuala echipă din Giulești, FC Rapid 1923, este un proiect apărut în 2017.

ProSport LIVE cu Adrian Porumboiu invitat poate fi urmărită în video-ul de mai jos:

Cornel POPESCU 23 Apr. 2020, 16:33 Diverse
Pe aceeași temă