13 fatidic pentru Poli Galați!

14 Jul. 2012, 23:27 Bursa transferurilor
13 fatidic** pentru Poli Galați!

Nu toată lumea crede în superstiții, mai ales când vine vorba de cifra 13. Din păcate, pentru Poli Galați, această cifră le-a purtat ghinion, după ce au retrogradat din al treilea eșalon ca ocupantă a acestui loc acum. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, astfel că echipa gălățeană e ca și desființată, luându-se decizia de a nu o înscrie în Liga a IV-a, conform sportgalati.com.

Fostul tehnician Mihai Barbu a ajuns la Otopeni ca secund al lui Viorel Ion, urmând a se ocupa de pregătirea portarilor echipei ilfovene. Sursa mai sus menționată vine cu informații despre jucători, grosul fiind direcționat spre satelitul Oțelului. Acolo au ajuns Chiriac (foto, stânga), Francis, Mihai Munteanu, Hristian și portarul Vlăsie, plus împrumutații trimiși de oțelari la Poli în sezonul trecut.

La rândul ei și Dunărea Galați și-a luat înapoi jucătorii, în timp ce Pavel, Velicu, Coman și Fălcaru s-au orientat spre cealaltă retrogradată de pe locul 13, Conpet Cireșu! Brăilenii s-au întărit serios, sperând să mai prindă un loc liber în Liga a III-a. Dacă mai luăm în calcul și că un atacant de la Poli – cel mai probabil Serian – a dat probe azi la Berceni, în amicalul cu Unirea Slobozia, e evident că echipa gălățeană va dispare de pe harta fotbalului cel puțin pentru un an.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Facebook

14 Jul. 2012, 23:27 Bursa transferurilor
Tags:
Pe aceeași temă