Unii mai proști ca alții!

28 May. 2012, 17:03 Stiri
Unii mai proști ca alții!

Lidera Rapid CFR Suceava a pierdut acasă cu Poli Galați, iar Sport Club s-a încurcat, la rândul ei, cu Ceahlăul II.

Duelul pentru promovarea in liga secunda dintre Rapid CFR Suceava si Sport Club Bacau se va decide vineri, 1 iunie, in ultima etapa de campionat. Cele doua rivale din Seria I a esalonului trei au facut-o rau de oaie in penultima runda.

Lidera, Rapid CFR Suceava a pierdut incredibil acasa, cu 2-1, in fata uneia dintre codasele seriei, Politehnica Galati. La fel de greu de crezut este, insa, si faptul ca Sport Club nu a reusit sa profite de pasul gresit al contracandidatei sale. Echipa lui Stavarache a „comis-o”, la rândul sau, in jocul de la Piatra Neamt, cu Ceahlaul II.

Desi a condus cu 2-1, formatia finantata de Consiliul Local Bacau a fost egalata de Ceahlaul II in minutul 88, ratând astfel prilejul de a prelua conducerea clasamentului.

Rapid CFR Suceava are un punct avans fata de Sport Club si pentru a fi sigura de promovare, trebuie sa câstige la Pascani, in ultima etapa.

In ceea ce priveste sansele echipei lui „Magiun” Barbu de a incheia pe primul loc, acestea sunt conditionate de o victorie cu Petrotub Roman, dar si de un semi-esec al sucevenilor la Pascani.

Sursa: Deșteptarea

28 May. 2012, 17:03 Stiri
Pe aceeași temă