CF Brăila a învins la scor, 6-1, pe Poli Galați!

24 Feb. 2012, 11:00 Pregătiri, amicale

După remiza de miercuri, 1-1, pe care a obținut-o CF Brăila în disputa amicală cu Dunărea Galați, brăilenii au învins ieri, cu un categoric 6-1 (2-1) pe divizionara a treia Politehnica Galați.

Prima repriză, disputată pe un teren destul de acceptabil, a fost una în care brăilenii au marcat de două ori prin Ndigwe și Moise, gălățenii au redus apoi din handicap după reușita ex-brăileanului Lupu, dar brăilenii au mai irosit alte două ocazii monumentale de a înscrie prin Moise și Ndigwe.

După un (doar) 2-1 la pauză, Ion Viorel a trimis în partea secundă pe teren artileria grea, adică pe Câmpeanu, Prodan și Pălimaru, iar aceștia, aflați în mare poftă de joc au marcat golurile care au stabilit scorul final, 6-1, cu mențiunea că atacantul Câmpeanu a punctat de două ori. Scorul final putea căpăta proporții nebănuite, dar Pălimaru, Ion Gabriel, Câmpeanu și Pușcașu au ratat alte mari situații de a marca.

După meci, antrenorul brăilenilor Ion Viorel era vădit mulțumit de prestația elevilor săi: „A fost un meci la discreția noastră, mai ales în repriza a doua, atunci când terenul s-a dezghețat și a fost unul destul de bun. Nu m-a interesat scorul final, dar chiar dacă am învins cu 6-1 am întâlnit o echipă destul de bunicică! Noi am avut pe ansamblu destul de multe reușite atât ca echipă, cât și multe reușite individuale, lucru care bucură dealtfel, iar meciul în sine a fost unul foarte util în care băieții au reușit să scoată în relief și calitățile tehnice, nu numai pe cele fizice”– a spus tehnicianul de la CF Brăila.

Următorul meci de verificare pentru CF Brăila va avea loc sâmbătă, 25 februarie, cu Dunărea Călărași. Partida va începe la ora 11, și se va disputa tot pe terenul 2 al stadionului „Chimia” din Lacu Sărat.

Cele două formații care s-au întâlnit în acest meci, au avut următoarele alcătuiri:

CF Brăila: Leu – Dumitru, Ivan, Călin, Boboc – Odvos, Voicu, Nicoliță, Moise – Ndigwe, Henry. În repriza a doua au mai jucat: Budur, Dăniță, Pușcașu, Pânzaru, Ion Gabriel, Prodan, Câmpeanu, Dima și Pălimaru. Antrenor: Ion Viorel.

Politehnica Galați: Olaru – Racoviță, Hristian, Dima, D. Munteanu – Chiriac, M. Munteanu, Serian, Donose – Lupu, Curmei. Au mai jucat: Vlasie, Vrânceanu, Frunză, Drăgan, Ginghină, Petică. Antrenor: Mihai Barbu.

Articol scris de Valentin Constantinescu

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

24 Feb. 2012, 11:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă