CF Brăila a câștigat și revanșa cu Poli Galați

03 Mar. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale
CF Brăila a câștigat și revanșa** cu Poli Galați

După ce săptămâna trecută CF Brăila a învins pe teren propriu cu scorul de 6-1 pe Politehnica Galați, vineri după amiază, a avut loc meciul revanșă dintre cele două formații. Partida jucată pe terenul sintetic al bazei sportive „Sidex” din Galați a fost una dominată în marea ei majoritate de echipa antrenată de Ion Viorel, iar brăilenii s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-1 (1-0).

În prima repriză nu s-a marcat decât un singur gol, reușit de brăileanul Necoară, dar divizionara secundă a mai ratat cu nonșalanță alte cinci mari ocazii de a marca prin Câmpeanu (de două ori), Pălimaru (de două ori) și Odvoș. Și gălățenii au ratat prin Drăghici (care a trimis mingea de două ori în barele brăilenilor) și Ginghină, bune oportunități de a înscrie, iar prima repriză s-a terminat cu avantajul minim al brăilenilor: 0-1!

După pauză, pe teren nu a mai existat practic decât echipa brăileană care a mai punctat (numai) de două ori prin Henry și Stelică Nicoliță, dar CF Brăila a mai ratat prin Henry (scăpat de trei ori singur cu portarul!), Nicoliță, și Prodan, ocazii care, transformate în goluri, ar fi reflectat adevărata diferență de valoare dintre cele două formații.

După meci, antrenorul Ion Viorel ne-a declarat: „A fost primul meci pe care l-am jucat pe un teren cu adevărat foarte bun și am reușit în cele din urmă să trag primele concluzii despre jucătorii nou veniți la echipă, dar am reușit să văd și cum stau băieții și cu tactica! Și asta pentru că mi-a permis terenul! Chiar dacă jucătorii mei se credeau învingători încă de la vestiare, pe teren lucrurile au stat altfel, mai ales în prima repriză. Dar am avut în față o echipă destul de arțăgoasă și ambițioasă, pe care am dominat-o cu adevărat în repriza a doua. Nu-mi doresc de la băieții mei decât să fim aceeași echipă unită din turul de campionat, și le recomad insistent să stea cu nasul mai jos și cu capul în gheată, pentru că numai așa pot face performanță!” – a spus tehnicianul celor de la CF Brăila.

În meciul de pe sinteticul gălățean, cele două echipe au avut următoarele alcătuiri:

Politehnica Galați: Olaru – Racoviță, Hristian, Dima, Vrânceanu – M. Munteanu, State, Frunză, Perianu – Drăgan, Ginghină. Au mai jucat: Vlasie – Lupu, Petică, Coman, Donose, D. Munteanu, Curmei. Antrenor: Mihai Barbu.

CF Brăila: Budur – Bosoi, Ivan, Dăniță, Necoară – Pungă, Pânzaru, Ndigwe, Odvos – Pălimaru, Câmpeanu. Au mai jucat: Bucuroaie – Dumitru, Prodan, Henry, Nicoliță, Moise. Au fost menajați Leu – Ivan, Vlaicu, Voicu, Ion Gabriel, Pușcașu, Boboc. Antrenor: Ion Viorel.

Articol scris de Valentin Constantinescu

03 Mar. 2012, 10:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă