Conpet Cireșu a remizat, la Galați, 1-1 cu Politehnica

07 Mar. 2012, 09:00 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu a remizat,** la Galați, 1-1 cu Politehnica

Ieri dimineață, cu începere de la ora 11, pe terenul sintetic al bazei sportive „Sidex” din Galați, a avut loc meciul amical de fotbal dintre Politehnica Galați și Conpet Cireșu. Partida, care s-a jucat pe un teren excelent, a fost una în care brăilenii au marcat de două ori, dar jocul s-s terminat la egalitate: 1-1 (1-1).

Prima repriză a fost una în care brăilenii au avut o ușoară dominare, dar asta nu înseamnă că gălățenii nu au avut și ei câteva bune oportunități de a marca. Scorul a fost deschis de Conpet Cireșu, în minutul 19, prin Stoian, cel care a încununat cu succes o fază de poartă la care au mai participat Costache și Dima. Golul egalizator a venit în minutul 32, atunci când Cotigă a trimis în propria poartă o centrare a lui Ginghină.

Pe parcursul primei reprize, Crăciun și Dima, (de la brăileni), au avut două mari ocazii de a marca (printre care și o bară), dar nici Lupu (de la gazde) nu l-a putut învinge pe Stoica în ipostază de unu la unu! După pauză nu s-a mai înscris niciun gol, chiar dacă ocazii de a se marca au fost la ambele porți. De la Politehnica au ratat Ginghină (a trimis în bară), Francis și Drăgan care au irosit cele mai clare situații de a marca ale gazdelor, în timp ce, de la brăileni doar Andrieș și Popescu au avut șansa golului dar au ratat-o.

După meci, antrenorul principal al celor de la Conpet Cireșu, Vasile Darie a spus: „A fost în general un joc bun al nostru, în care ne-am creeat câteva mari ocazii de a marca, dar din păcate pentru noi s-a văzut cu ochiul liber că mai avem mult de lucrat la faza de finalizare. Nu de alta, dar reluarea campionatului se apropie cu pași repezi, iar dacă vrem să ne salvăm de la retrogradare trebuie să marcăm! Indiferent cum!”– a spus oarecum supărat tehnicianul brăilean.

În partida de la Galați, pentru Conpet Cireșu au evoluat următorii jucători: Stoica – Grozea, Ilie, Cotigă, Moldoveanu – Costache, Preda, Dima – Oprea, Stoian, Crăciun. Au mai jucat: Tudor – Baciu, Popescu, Popa, Mirescu și Andrieș. Au absentat motivat Olenic (accidentat) Bratu și Percă (răciți).

Articol scris de Valentin Constantinescu

07 Mar. 2012, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă