Budescu salvează Petrolul

28 Mar. 2009, 14:52 Liga 2
Budescu salvează Petrolul

Intrat la pauză, Costin Budescu a adus victoria cu 1-0 a Petrolului în fața Dunării Galați, prin golul marcat în minutul 53.

Arbitraj modest, joc dominat de gazde și un singur gol, marcat de către Budescu, după o schemă la care jucătorii Petrolului lucrează de un an și jumătate, conform spuselor antrenorului Eusebiu Tudor. A fost un corner de pe partea dreaptă bătut la 16 metri, Budescu a preluat și a șutat din întoarcere la colțul lung, surprinzându-l pe Mindileac. Pentru prim dată, lupilor le-a ieșit schema, iar golul din minutul 53 a fost decisiv pentru o victorie de moral a ploieștenilor, care veneau după un rușinos 1-2 la Lotus Băile Felix.

N-a mers „bipul”
În minutul 64, gazdele au solicitat o lovitură de la 11 metri, după ce Coțan fusese împins și trântit în careu de către un apărător al Galațiului. Cerând socoteală tușierului Artene, antrenorul Eusebiu Tudor a obținut un răspuns incredibil. „Am văzut ca a fost fault, am semnalizat centralului, însă cred că nu a funcționat bipul. Acuma merge”, ar fi spus Artene.

Marinescu, accidentat
Căpitanul Petrolului Laurențiu Marinescu nu a fost inclus în lot, el accidentându-se la genunchi în timpul săptămânii. Se speră însă recuperarea acestuia până la meciul cu Ceahlăul, la care antrenorul Eusebiu Tudor este convins că elevii săi vor avea o prestație foarte bună.

Sebi Tudor: „Mă bucur pentru această victorie, aveam nevoie de ea. Am avut un joc modest etapa trecută, riscam să intrăm din nou într-o pasă neagră. Sunt convins că vom face un meci bun etapa viitoare”.
 

Articol scris de Ciprian RADU
 

28 Mar. 2009, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă