Constantin Budescu îi entuziasmează pe fanii Petrolului! Condiția pusă de mijlocaș pentru revenirea la Ploiești

Andrei PASCU 11 Feb. 2022, 16:13 Liga 2
Constantin Budescu îi entuziasmează pe fanii Petrolului! Condiția pusă de mijlocaș pentru revenirea la Ploiești

Petrolul este principala favorită la promovare în Liga 1 în acest sezon de Liga 2, părere împărtășită și de rivalele ploieștenilor, iar dacă lucrurile vor merge ca pe ”hârtie” clubul poate face o mutare de care s-a tot vorbit în ultimele luni, aducerea lui Constantin Budescu.

Constantin Budescu: ”Am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”

În vârstă de 32 de ani, Budescu e cu ochii și pe Liga 2, pe evoluțiile Petrolului, și își dorește ca aceasta să urce în Liga 1 la finalul întrecerii. A recunoscut că o astfel de performanță, atât de dorită la Ploiești, l-ar face cu siguranță să semneze cu ”lupii galbeni”, de unde a plecat în urmă cu mai bine de 10 ani.

Constantin Budescu mai are câteva luni de contract cu FC Voluntari, până la finalul sezonului, iar apoi se gândește serios să semneze cu Petrolul, dacă aceasta se va regăsi în Liga 1 începând cu sezonul următor.

Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo.

(N.r. – Despre prelungirea contractuală cu FC Voluntari) Nu știu, vedem ce va fi. Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a declarat Constantin Budescu recent, în privința situației sale de la FC Voluntari, dar și din perspectiva unei posibile reveniri la Petrolul.

Revine Constantin Budescu la Petrolul după mai bine de un deceniu? 

În februarie 2011 a plecat Constantin Budescu de la Petrolul, la Astra, iar apoi a mai jucat pentru FCSB în România, în afara Voluntariului. A avut și câteva experiențe în afara țării, la DL Yifang (China), Al Shabab și Damac FC (ambele din Arabia Saudită).

Mijlocașul are și trei trofee în dreptul său, toate cu Astra, campionatul (2016), Cupa României (2014) și Supercupa României (2015).

Costel Lazăr neagă că au fost discuții pentru transferul lui Budescu în această iarnă 

Și în această iarnă s-a vorbit în spațiul public despre o posibilă venire a lui Budescu la Petrolul, însă președintele clubului, Costel Lazăr, declara că nu e nimic adevărat, că nu s-au discutat lucruri concrete despre mutare.

Nu am discutat nimic vizavi de acest subiect cu Costică Budescu. El m-a sunat pentru o colaborare cu o clinică din București, care și-ar fi manifestat interesul să colaborăm. În schimbul unei reclame să ne trateze jucătorii. Și atâta tot”, a spus Lazăr, la începutul anului.

Petrolul a făcut cinci transferuri în această iarnă 

Oricum, chiar dacă în prima parte a sezonului a mers foarte bine, Petrolul a făcut câteva transferuri foarte interesante pentru întărirea lotului. Au semnat cu ”lupii galbeni” Mihai Velisar, Dragoș GheorgheSebastian Moroz, Vedran Vrhovac și Marius Cioiu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-incheiat-amicalele-din-turcia-cu-o-noua-remiza-cu-satelitul-rusilor-de-la-spartak-moscova-jarovic-si-a-salvat-echipa-de-la-prima-infrangere-19219111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-pe-ultima-suta-a-pregatirilor-nae-constantin-incepe-sa-contureze-echipa-de-baza-pe-care-va-miza-in-campionat-sunt-fotbalisti-care-vor-juca-90-de-minute-19219032

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-gheorghe-impresioneaza-la-petrolul-echipa-pierde-printre-degete-victoria-cu-cehii-mfk-vyskov-dupa-ce-a-condus-3-1-raul-avram-a-aparat-un-penalty-19218981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/locul-1-din-liga-2-vs-liderul-ligii-2-din-ucraina-cum-s-a-descurcat-petrolul-in-partida-amicala-cu-metalist-harkov-19218934

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Feb. 2022, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă