Bucur: „Banii mei s-au dus pe apa Buzăului”

20 Aug. 2009, 18:03 Liga 2
Bucur:**

După cele două sezoane petrecute în prima ligă timp în care s-a aflat sub tutela omului de afaceri bucureștean, Gloria Buzău va fi „întreținută și educată” de altcineva.
 

Despre noul finanțator nu se știe mare lucru, iar reprezentantul său, Ionel Turturică refuză să-i divulge numele. Ieri, după câteva runde de negocieri Bucur a decis să încheie conturile cu clubul din Crâng renunțând la pachetul de acțiune deținut și anume 96 la sută. Fără însă să ceară bani în schimbul lor! Omul a avut totuși o pretenție: să își recupereze cei 200.000 de euro, suma care reprezintă valoarea investițiilor făcute la stadionul Gloria. Bucur susține că banii respectivi îi sunt datorați de Primărie. Discuțiile cu intermediarul noului investitor, s-au purtat la telefon iar în cele din urmă actualul patron sătul să tot își răcească gura de pomană a lăsat din sumă. Adică jumătate. Astfel, Costel Bucur ar urma să primească 100.000 de euro, însă nu acum, ci până anul viitor în luna iulie! „M-am tot săturat așa că le-am dat acțiunile și «cadou» 100.000 de euro din banii datorați de Primărie pentru investițiile pe care le-am făcut la stadion. Nu mă interesează cine va fi noul patron al Gloriei, dar vă dați seama ce miliardar puternic este dacă nu a vrut să îmi dea 200.000 de euro. M-aș bucura să reușească însă eu știu că mi-am făcut datoria băgând atâtea milioane de euro la echipă. Banii mei s-au dus pe apa Buzăului și am fost o vacă de muls la Gloria. Normal că oricine ar regreta că pierde atâția bani însă eu să fiu sănătos. Am făcut ceva pentru fotbalul buzoian iar asta s-a văzut”, a precizat Bucur.
 

Omul de afaceri a ținut să adauge faptul că a cedat acțiunile pentru ca echipa buzoiană să joace în Liga a II-a. „Am făcut acest lucru pentru suporteri și oameni de bună credință”.
 

Actele de cesionare a acțiunilor deținute de Costel Bucur vor fi semnate marți. De menționat însă că dacă noul finanțator al grupării din Crâng nu va achita suma de 100.000 de euro până la termenul stabilit atunci va redeveni patronul Gloriei Buzău.
 

Articol scris de Adrian Soare
 

20 Aug. 2009, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă