Brăilenii sunt fairplay după declarațiile ironice ale celui care se ocupă de imaginea Otopeniului: „Învingătorul momentan nu este întotdeauna și cel definitiv”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:19 Liga 2
Brăilenii sunt fairplay după declarațiile ironice ale celui care se ocupă de imaginea Otopeniului:**

Partida dintre CS Otopeni și CF Brăila s-a încheiat pe teren cu victoria la limită, 2-1, a elevilor lui Viorel Ion, însă după fluierul de final al derby-ului etapei a 22-a comentariile pe seama acestei întâlniri au continuat.

Aprecierile făcute de brăileni, după joc, au fost unele pertinente, legate strict de acest meci, însă reprezentanți ai formației gazdă, CS Otopeni au ținut să agite spiritele. Lăsând la o parte pliantele care au fost împărțite spectatorilor și prin care organizatorii partidei aduceau deservicii de imagine orașului Brăila și tradiției fotbalistice a grupării de la Dunăre, ironiile au continuat și după joc. Cel care a dorit să iasă în evidență a fost directorul de imagine Lucian Ionescu.

Iritat de aprecierile făcute după meci de antrenorul Alin Pânzaru și atacantul Alex Bălțoi, declarații care în orice alt context ar fi trecut nedisecate de nimeni pentru că altfel nu ar exista noțiunea de fair play, directorul de imagine al echipei CS Otopeni a avut o reacție la care conducerea formației brăilene nu se aștepta.

Fără a dori să continue polemica pe tema acestui joc de fotbal conducerea echipei CF Brăila a emis un comunicat vizavi de declarația oficialului ilfovean.

„Din punctul nostru de vedere a fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe au avut mai multe ocazii de a înscrie și al cărei deznodământ era greu de anticipat. Declarația directorului de imagine al Otopeniului denotă aroganță și infatuare. Acesta invocă o superioritate exagerată a echipei gazdă în dorința de a evidenția o revanșă clară pentru meciul din tur, când ilfovenii au considerat victoria brăileană ca fiind datorată unui arbitraj favorabil și încheie ironic cu urări de succes pentru CF Brăila…. la pescuitul de scrumbie. În primul rând i-aș aminti directorului de imagine al Otopeniului ca învingătorul momentan nu este întotdeauna și cel definitiv. Iar un oficial care reprezintă și promovează imaginea unui club sportiv trebuie să știe că respectul pentru cei invinși este o regulă elementară a fair play-ului. După victoria noastră din tur noi nu am trimis echipa din Otopeni să prindă avioane. În încheiere, aș dori să le amintesc celor de la Otopeni un citat al lui Paulo Coelho: «Niciodată nu suntem atât de învinși sau atât de învingători pe cât ne considerăm singuri»”, a declarat Adelin Soare, președintele Consiliului de Administrație al CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă