Ilfovenii le răspund brăilenilor: „Mult succes în pescuitul la scrumbie!”

Mihai Andries 23 Apr. 2013, 09:04 Campionat
Ilfovenii le răspund brăilenilor:**

Directorul de imagine al Otopeniului, Lucian Ionescu „sare” la gâtul brăilenilor după declarațiile antrenorului Pânzaru și atacantului Bălțoi. Se pare că meciul dintre CS Otopeni și CF Brăila nu s-a încheiat după fluierul de final al lui Marius Avram, cele două grupări având mai multe polițe de plătit din tur, atunci când Brăila s-a impus după un arbitraj contestat vehement de către ilfoveni.

Otopeniul a ripostat destul de acid după ce brăilenii Pânzaru și Bălțoi au declarat că echipa lor merita să câștige lângă aeroport. Directorul de imagine al Otopeniului susține că cei doi au urmărit un alt meci.
 
„Nu ne-a plăcut și nici nu ne place să intrăm în tot felul de polemici cu adversarii de competiție, noi având o educație tradițională pentru acest > de țară. Nu știm cum se face dar, ne vedem nevoiți să vorbim, nu doar pe terenul de joc, după meciuri cu Brăila. Poate că am fi tăcut și acum, dar declarațiile gloriilor fotbalului românesc Pânzaru și Bălțoi date unei domnișoare ziariste obișnuită atât cu aburul vestiarului, cât și cu microfonul reportericesc, ne obligă să luăm atitudine.

Din fericire pentru microbiștii din liga secundă, simpatizanți ai Otopeniului sau ai Brăilei, partida a fost televizată dar, se pare că, domnul Bălțoi, deși a fost să zicem prezent la golul echipei sale, a cam chiulit în rest de pe teren, iar domnul Pânzaru urmărea probabil pe o tabletă vreo partidă din spectaculosul campionat al Spaniei.

În dorința de a respecta realitatea televizată, reamintim duetului Bălțoi-Pânzaru, ordinea e aleatorie, că marile și multele ocazii ale Brăilei au fost două, timp în care Otopeniul a irosit șase oportunități clare prin Pălimaru de două ori, Bardu, Dedu, Vătavu și Prodan. Pentru a avea acoperire în ceea ce spunem, oferim Brăilei drept premiu de consolare cd-ul cu înregistrarea meciului, care poate fi de mare folos la ședințele tehnice ținute înaintea antrenamentelor.

Îi dăm dreptate jucătorului de fotbal Bălțoi care spunea că Brăila merita victoria, însă doar cu amendamentul că aceasta era posibilă doar dacă la centru se afla arbitrul Cătălin Popa cel care în tur a validat trei goluri, toate neregulamentare pentru brăileni, fapt confirmat de către CCA care l-a trimis pe cavalerul în negru într-o vacanță cu prelungiri.
Altfel, în semn de respect, îi dorim Brăilei mult succes în tentativa de a ieși din perioada de prohibiție în pescuitul la scrumbie!”,
a declarat Lucian Ionescu pentru liga2.ro.
 

Mihai Andries 23 Apr. 2013, 09:04 Campionat
Pe aceeași temă