Brăila și-a pierdut golgheterul pentru ultimul meci din 2015. Dacia Unirea poate termina prima parte a sezonul pe primul loc

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 17:34 Liga 2
Brăila și-a pierdut golgheterul pentru ultimul meci din 2015.** Dacia Unirea poate termina prima parte a sezonul pe primul loc

Golgheterul Daciei Unirea, Alexandru Muscă, este suspendat pentru partida pe care formația brăileană o va disputa sâmbătă, în etapa a 18-a, la Balotești.

Muscă a încasat în partida de pe Municipal cu ACS Berceni cel de-al patrulea cartonaș galben, iar pentru el sezonul competițional 2015 s-a încheiat cu o săptămână mai devreme.

Incert pentru partida cu CS Balotești este și Andrei Pușcașu. Mijlocașul s-a lovit la picior la antrenamentul de marți și are un program special până sâmbătă, medicul urmând să hotărască dacă va juca sau nu. Antrenorul Alin Pânzaru are însă soluții pentru înlocuirea celor doi jucători menționați.

„Avem doi jucători pe care nu putem conta în deplasarea de la Balotești, însă avem soluții viabile pentru fiecare dintre ei, în așa fel încât să obținem un rezultat care să ne mențină pe podium”, a declarat, citat de Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

Dacia Unirea Brăila are posibilitatea să termine prima parte a campionatului Ligii 2, ediția 2015-2016, la egalitate cu liderul din Seria I. În cazul unei victorii sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 18-a, pe terenul lui CS Balotești, brăilenii vor termina la egalitate cu Rapid București. Același număr de puncte, 36, poate obține și Dunărea Călărași dacă va câștiga la Constanța, cu Farul.

8 goluri a înscris Alexandru Muscă în acest sezon de Liga 2 pentru Dacia Unirea Brăila. Golgheterii Seriei I, Laurențiu Buș și Valentin Alexandru, ambii de la Dunărea Călărași, au câte 11 goluri marcate.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚

Marius ANGHEL 03 Dec. 2015, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă