Bolohan, noul antrenor al FC Clinceni. Bădoi și Odoroabă îi vor fi secunzi

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 15:20 Liga 2
Bolohan, noul antrenor al FC Clinceni.** Bădoi și Odoroabă îi vor fi secunzi

La puțin timp după ce s-au despărțit de antrenorul principal Laszlo Balint, antrenorul secund Adrian Senin și managerul general Bogdan Apostu, conducerea echipei FC Academica Clinceni a anunțat și cine se va prelua banca tehnică după acest șoc.

„Conducerea FC Clinceni a stabilit marți noua echipă tehnică: antrenor principal va fi Mugur Bolohan, secunzii fiindu-i Valentin Bădoi și Ștefan Odoroabă. De pregătirea portarilor se va ocupa John Ene, cel care a făcut parte și din vechiul staff”, e anunțul postat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

Mugur Bolohan vine din postura de antrenor liber de contract după ce ultima dată a fost în staff-ul lui Adrian Mihalcea la ACS Berceni, în finalul sezonului trecut. Cu Mihalcea a colaborat și la Unirea Slobozia, iar în scurta sa experiență ca antrenor a mai pregătit pe Conpet Ploiești, în Liga 3.

Valentin Bădoi a fost înlocuit în iarnă de pe banca echipei Sporting Turnu Măgurele, din Liga 3, iar Ștefan Odoroabă a fost ultima dată „secundul” lui Eusebiu Tudor la echipa Al Shoalah, prim-divizionară din Arabia Saudită.

Nou-veniții vor debuta pe banca echipei ilfovene sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, la Dacia Unirea Brăila. În acest moment, FC Clinceni se află pe locul 4 în Seria I a Ligii 2, cu 36 de puncte, cu zece mai puține față de liderul FC Rapid București. Pe lângă meciul de la Brăila, în retur, gruparea ilfoveană mai are jocuri programate cu Bucovina Pojorâta (a), Rapid CFR Suceava (d) și SC Bacău (a).

CITEȘTE și: Șoc la Clinceni! Staff-ul tehnic și managerul Bogdan Apostu și-au reziliat contractul cu echipa. Balint: „Nu voi îngenunchea niciodată în fața nimănui”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă