”Blocaj” la CSM Slatina. Oltenii, afectați de rezultatele slabe și înaintea partidei cu CSM Reșița. Dinu Todoran: ”Nu sunt diferenţe de valoare foarte mari”

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Mar. 2021, 17:51 Liga 2
”Blocaj” la CSM Slatina. Oltenii, afectați de rezultatele slabe și înaintea partidei cu CSM Reșița. Dinu Todoran: ”Nu sunt diferenţe de valoare foarte mari”

CSM Slatina vrea prima victorie în campionat, după patru meciuri în care a scos doar un punct. Oltenii nu sunt în cea mai bună formă, lucru recunoscut și de antrenorul Dinu Todoran, înaintea partidei cu CSM Reșița, din etapa a 19-a, programată sâmbătă de la ora 11:00.

Dinu Todoran: ”Ne dorim foarte mult să câştigăm, să depăşim acest blocaj” 

Rezultatele nefavorabile, care au dus echipa jos în clasamentul Ligii 2, au condus automat la un blocaj în rândul jucătorilor. Dinu Todoran a afișat o atitudine prudentă înaintea unui meci contra unei echipe a Reșiței care la rândul ei are probleme, aspect remarcat de Alin Minteuan.

Antrenorul Slatinei se așteaptă la un joc echilibrat și deschis oricărui rezultat, făcând referire la scorurile surprinzătoare care s-au tot înregistrat în acest sezon.

Ne dorim foarte mult să câştigăm, să depăşim acest blocaj. Toate meciurile sunt grele, însă, aşa cum s-a văzut, oricine poate învinge pe oricine. Au fost rezultate neaşteptate în ultima perioadă, la nivelul Ligii a 2-a se poate întâmpla orice. Nu există diferenţe de valoare foarte mari”, a precizat Dinu Todoran, înaintea meciului cu CSM Reșița, citat de Gazeta Nouă.

Rezultatele înregistrate de CSM Slatina în 2021: 0-1 cu CS Mioveni, 1-2 cu Universitatea Cluj și 1-1 cu Farul.

Rezultatele înregistrate de CSM Reșița în 2021: 0-2 cu FK Csikszereda, 0-1 cu Dunărea Călărași și 1-2 cu Viitorul Pandurii.

CSM Slatina, pe locul 18 în Liga 2, după 16 meciuri 

Înaintea meciului direct, cele două sunt în partea inferioară a clasamentului Ligii 2. CSM Slatina e pe poziția a 18-a, antepenultima, cu 14 puncte după 16 partide. Sub ea se mai află doar Aerostar Bacău, 10 puncte în 17 meciuri, și Pandurii, 8 puncte în 16 partide.

CSM Reșița e cu trei poziții mai sus ca oltenii, pe 15. După 16 meciuri, elevii lui Alin Minteuan au scos numai 18 puncte.

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Mar. 2021, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă