Alin Minteuan, mai mult neîncrezător înaintea meciului cu CSM Slatina. Antrenorul nu a găsit soluția să scoată CSM Reșița din pasa negativă, după trei eșecuri la rând: ”Îmi fac probleme pentru jucătorii mei”

Răzvan STÎNGĂ 12 Mar. 2021, 15:11 Liga 2
Alin Minteuan, mai mult neîncrezător înaintea meciului cu CSM Slatina. Antrenorul nu a găsit soluția să scoată CSM Reșița din pasa negativă, după trei eșecuri la rând: ”Îmi fac probleme pentru jucătorii mei”

CSM Reșița încearcă să rupă seria înfrângerilor din acest an, în care a ieșit învinsă de pe teren în toate cele trei partide. În etapa a 19-a din Liga 2, va primi vizita celor de la CSM Slatina, iar Alin Minteuan a vorbit pe seama acestei partide. Antrenorul se teme, din nou, din același motiv ca și în rundele trecute.

Alin Minteuan: ”Se pare în acest început de an nu am reușit să ne mobilizăm” 

Alin Minteuan va încerca să îi mobilizeze pe jucătorii săi, accentuând faptul că mai mult se teme de acest aspect, decât de valoarea adversarilor. Este convins, că tocmai din acest motiv, CSM Reșița a ajuns în 2021 să piardă toate partidele și să marcheze un singur gol.

Rezultatele înregistrate de reșițeni în acest an: 0-2 cu FK Csikszereda, 0-1 cu Dunărea Călărași și 1-2 cu Viitorul Pandurii.

Va fi încă un meci la fel de dificil pentru noi. Un început de campionat destul de ezitant din partea noastră. Acest meci este mult mai greu față de primul joc pe care l-am susținut la Miercurea Ciuc. Eu am încredere în băieți că vor reuși să se mobilizeze. Până la urmă eu nu îmi fac probleme de echipele cu care jucăm, le analizăm destul de bine și încercăm să speculăm unde credem că au probleme.

Eu îmi fac probleme pentru jucătorii mei, pentru modul în care ei abordează meciurile. Se pare în acest început de an nu am reușit să ne mobilizăm sută la sută și din această cauză am avut aceste sincope”, a spus Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

CSM Reșița, pe locul 15 în Liga 2 

Din pricina eșecurilor pe bandă rulantă, CSM Reșița a ajuns ca acum să se afle pe locul 15, cu 18 puncte după 16 meciuri. Un nou pas greșit, cu CSM Slatina, ar putea duce la o situație și mai complicată, asta pentru că oltenii sunt pe locul 18, la doar patru puncte de CSM Reșița.

Ulterior jocului cu slătinenii, formația lui Alin Minteuan va mai avea două partide în sezonul regular, cu Fotbal Comuna Recea, în deplasare, și cu U Craiova 1948 SA, acasă.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selectionerul-dan-oprescu-ii-prevede-un-viitor-frumos-generatiei-2002-cu-jucatori-din-ligile-2-si-3-am-tinut-piept-unor-titulari-din-prima-liga-a-serbiei-19173823

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inghet-in-primul-meci-international-gazduit-de-noul-francisc-neuman-romania-u19-serbia-u-19-0-0-cu-multi-jucatori-convocati-de-la-echipele-din-liga-2-19173729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-joaca-in-deschiderea-etapei-a-19-a-rapid-in-incheiere-cel-mai-interesant-joc-al-rundei-este-u-cluj-fc-u-craiova-programul-antepenultimei-etapei-a-sezo-19173489

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Mar. 2021, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă