Barna, Sofroni și Catana, absenți cu FCM Bacău

23 Apr. 2009, 17:07 Liga 2
Barna, Sofroni și Catana,** absenți cu FCM Bacău

Managerul general Florin Marin a explicat astazi de ce nu au fost de acord cu devansarea meciului din deplasare cu FCM Bacau vineri seara, pe care-l considera unul foarte greu. FCM Bacau este considerata a fi o echipa in forma de Florin Marin.

 

"Daca meciul era televizat, era altceva. Atunci era normal sa-l jucat vineri seara. Dar, nefiind televizat atunci nu vad motivele devansarii meciului, mai ales acum cand suntem pe ultima suta de metri a campionatului. E normal ca toate meciurile ssa se dispute la ceeasi ora, atunci cand sunt programate", este de parere Florin Marin.

 

Oficialul pietrenilor a explicat si motivele pentru care Bacaul este in forma la ora actuala:

 

"In primul rand a venit Ghita Poenaru antrenor, care este un tehnician foarte bun. Apoi bacauanii au facut o serie de transferuri reusite. Si-au adus jucatori cu experienta care au facut sa aiba o serie de meciuri reusite. FCM Bacau, la ora actuala este o echipa in forma".

 

Pentru meciul de sambata, pietrenii nu-i pot folosi pe Barna si Sofroni, care sunt in continuare accidentati, dar si pe Catana, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

 

23 Apr. 2009, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă